Închide meniul

”Hala, David Alaba!” Fundașul lui Bayern este în drum spre Real Madrid. Ce salariu uriaș cere austriacul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 noiembrie 2020, 8:58

”Hala, David Alaba!” Fundașul lui Bayern este în drum spre Real Madrid. Ce salariu uriaș cere austriacul

profimediaimages

David Alaba nu mai este dorit la Bayern după vara lui 2021, când îi expiră contractul

Cum înțelegerea cu germanii expiră în vara anului viitor, Alaba este liber să aibă discuții cu alte cluburi încă din luna ianuarie. Pini Zahavi, agentul jucătorului austriac, are contacte foarte bune la Real Madrid și se pare că încearcă să îl ducă pe Alaba pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura problemă în calea mutării pare să fie suma pe care David Alaba ar vrea să o incaseze de la spanioli. Ținând cont că ar veni la Real Madrid liber de contract, se pare că acesta ar cere aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, scriu cei de la Marca.

Suma este uriașă, iar clubul din capitala Spaniei nu ar fi dispus să o ofere acum, ținând cont de impactul financiar provocat de pandemia de coronovirus. 

David Alaba, în conflict cu Bayern

Se pare că fotbalistul austriac ar fi fost înfuriat și de atitudinea șefilor de la Bayern, mai ales după ce președintele Uli Hoeness a declarat că Alaba ar fi interesat doar de bani și cere un salariu urias, 25 de milioane de euro pe an.

Un caricaturist extrem de cunoscut, Omar Momani, a ilustrat negocierile dintre David Alaba și Bayern Munchen într-un mod extrem de umoristic. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Alaba described Bayern's call to ask him if he'd want to be involved in a swap deal as 'a slap in the face' . ديفيد الابا وصف طلب بايرن ميونخ بادراجه في صفقة مبادلة بصفعة على الوجه #Alaba #DavidAlaba #FCBayern #BayernMunchen #Bundesliga #FootballCartoons #OmarMomani
O postare distribuită de Omar Momani (@omarmomani) pe

Jucătorul austriac a declarat recent că s-a simțit ca și cum a luat o palmă peste față de la clubul bavarez în timpul discuțiilor

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • David Alaba nu mai este dorit de Bayern
  • El a fost vehiculat ca fiind dorit de Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și