Închide meniul

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 18:21

Reclamă
Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat atacul pentru noul sezon

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Hepta

CFR Cluj a oficializat al şaptelea transfer al verii. Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru următorul sezon. Un vârf francez, Beni Nkololo, a semnat cu formaţia din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj va debuta în noul sezon de Liga 1 pe 14 iulie. Formaţia lui Dan Petrescu va primi vizita celor de la Dinamo, în prima rundă a noii stagiuni.

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj

Beni Nkololo a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. Atacantul de 27 de ani s-a despărţit în această vară de Al-Orobah, formaţia care a promovat în prima ligă din Arabia Saudită, la finalul stagiunii precedente.

Beni Nkololo este al şaptelea jucător pe care CFR Cluj îl transferă în această vară, după Khalifa Kujabi, Armend Thaqi, Simao Rocha, Adrian Păun, Mohammed Kamara și Andrei Artean.

„Bun venit, Béni Nkololo!

Reclamă
Reclamă 4

CFRiști, faceți cunoștință cu noua noastră extremă dreaptă! Începând de astăzi, Béni Nkololo se alătură familiei noastre!

Născut în Franța, fotbalistul de 27 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Arabia Saudită, la Al-Orobah, echipă proaspăt promovată în Saudi Pro League în tricoul căreia a jucat 33 de partide, bifând 5 goluri și 5 pase decisive.

Cu peste 200 de meciuri în carieră, Nkololo a mai evoluat in Franța pentru US Avranches, US Concarneau, Tours FC și SC Lyon, dar și în Australia, pentru Central Coast Mariners.

Reclamă

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj

Neluţu Varga a anunţat ce se întâmplă cu transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza, la CFR Cluj. În urmă cu aproape trei săptămâni, Adrian Mititelu a anunţat că cei doi jucători vor pleca în Gruia, însă mutările nu s-au oficializat momentan.

William Baeten şi Juan Bauza încă sunt jucătorii lui FCU Craiova. Cei doi nu au plecat cu CFR Cluj în cantomanentul de vară, iar Neluţu Varga a oferit lămuriri despre situaţia lor.

CFR Cluj şi FCU Craiova nu au ajuns la o înţelegere în privinţa transferurilor celor doi mijlocaşi. Adrian Mititelu vrea să-i cedeze sub formă de împrumut, însă jucătorii îşi doresc să plece definitiv de la FCU Craiova.

Neluţu Varga a declarat că încă se poartă negocieri cu oficialii de la FCU Craiova, dată fiind dorinţa lui Adrian Mititelu de a-i păstra pe cei doi în „curtea” echipei sale. Patronul de la CFR Cluj a transmis că în scurt timp se vor rezolva transferurile.

„Încă se discută, pentru că Mititelu vrea să îi dea împrumut, dar jucătorii vor să plece definitiv. Cel mai probabil, în 2-3 zile, treaba se limpezește”, a declarat Neluţu Varga, conform gsp.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:18

Răsturnare de situație! Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei! Cine este noul favorit

10:04

Cum arată cotele la câştigarea EURO 2024, înainte de super-semifinalele Franţa – Spania şi Olanda – Anglia

10:00

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Luke Browning, în pole position

9:51

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu! Unde vrea să evolueze în sezonul următor portarul român

8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și