Închide meniul

Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre bunicul său, care a făcut-o praf pe FCSB: „E urât să spun, dar are niște probleme”

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 9:47

Reclamă
Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre bunicul său, care a făcut-o praf pe FCSB: E urât să spun, dar are niște probleme”

Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre bunicul său, care a făcut-o praf pe FCSB

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Andrea Compagno a făcut dezvăluiri uluitoare despre bunicul său, care a făcut-o praf pe FCSB, prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare. Mesajul transmis de atacantul italian este cu adevărat surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salvo Armato, bunicul atacantului de la FCSB, a făcut, în trecut, mai multe postări prin care îi ataca pe oficialii echipei bucureștene. Acesta a spus în mai multe rânduri că nepotul său nu mai are ce căuta la vicecampioana României și că nu este apreciat de către „roș-albaștrii”.

Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre bunicul său, care a făcut-o praf pe FCSB. Mesajul italianului

Atacantul celor de la FCSB a ținut să vorbească despre postările bunicului său, de pe rețelele de socializare. Andrea Compagno a dezvăluit faptul că s-a distanțat de Salvo Armato, din cauza ieșirilor sale în spațiul public.

De asemenea, Compagno a spus că bunicul său are „niște probleme” și că oamenii nu ar trebui să îi mai dea atenție.

„Vorbesc foarte puțin cu el. Patronul știe că eu nu am nicio legătură cu ce scrie sau spune bunicul meu. De când eram la Craiova, el a început cu prostia asta și m-am detașat de el. Mai mult decât atât, părinții mei s-au îndepărtat de el. Este bunicul din partea mamei. I-au zis mereu să nu mai scrie nimic.

Reclamă
Reclamă 4

Are și o vârstă înaintată, are niște probleme! E urât să o spun, e familie, dar asta e situația… Dar când ajungi la vârsta asta poate să se întâmple să ai o manie de protagonism, ceva de genul. El a văzut că e băgat în seamă! Când zice o prostie, apar știrile și suporterii care dau importanță la ceea ce zice el. E ca o adrenalină. Nu-mi place și nu am mai vorbit de mult cu el. Am văzut că nu s-a schimbat și m-am îndepărtat de el. Îmi pare rău, dar n-am ce să fac”, a spus Andrea Compagno, potrivit fanatik.ro.

Ce spunea bunicul lui Andrea Compagno despre situația de la FCSB

Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno a răbufnit pe social media şi este de părere că nepotul său nu mai poate continua la FCSB. El este de părere că formaţia roş-albastră a apelat la diferite strategii pentru a îl face pe italian să părăsească echipa:

„Nu mai sunt condiții pentru ca el (n.r. – Andrea Compagno) să continue la FCSB. Au făcut totul, înainte să înceapă campionatul! Cu argumentul că sunt multe competiții, campionat, Cupa României, Conference, au inventat rolul de 9 fals, l-au încercat pe toate pozițiile, apoi au renunțat, nimeni nu a putut să joace.

Reclamă

În plus, au încercat până acum câteva jocuri să joace cu Miculescu atacant central, eșec total, cu tot respectul pentru Miculescu, dar până și el a declarat că a juca pe postul de atacant central cu spatele la poartă nu este rolul lui.

În ciuda a toate aceste lucruri, Andrea a fost un profesionist care a tăcut și s-a antrenat mereu cu o seriozitate pe care trebuie să o recunoaștem. Acceptăm toate deciziile clubului. S-a văzut pe teren, a fost folosit în mod repetat, dar nu s-a plâns niciodată coechipierilor care nu-l servesc, după modul și caracteristicile lui.

Pe teren, prea mulți jucători joacă pentru ei înșiși, pentru succesul lor, iar asta îi dăunează lui Andrea, echipa este aceeași, dar nimeni nu a luat vreodată o decizie de sus, evident că le e bine așa…

Andrea va elimina în curând neliniștea, cu stilul lui și zâmbetul pe buze, totul a fost premeditat, eu așa zic. Sper să mă înșel”, a comentat bunicul lui Andrea Compagno, la un articol în care se vorbea despre posibilitatea ca atacantul italian să plece de la FCSB, citat de prosport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

12:46

Tricolorul titularizat de Edi Iordănescu la fiecare meci de la EURO a vorbit despre transferul uriaş: „O echipă imensă”

12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și