Închide meniul

Florinel Coman a dezvăluit cum l-au afectat criticile lui Gigi Becali: „Îmi umpleam timpul liber cu astfel de activităţi”

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 19:45

Reclamă
Florinel Coman a dezvăluit cum l-au afectat criticile lui Gigi Becali: „Îmi umpleam timpul liber cu astfel de activităţi

Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB - Sepsi

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Florinel Coman a dezvăluit cum l-au afectat criticile lui Gigi Becali. Coman este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon. Cu toate acestea, el nu a fost imun de criticile patronului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost criticat în mai multe rânduri în ultimii ani. În 2022, Gigi Becali s-a plâns de faptul că pierde mulţi bani cu Florinel Coman şi că aşteaptă prestaţii bun mai bune de la acesta.

Florinel Coman a dezvăluit cum l-au afectat criticile lui Gigi Becali

În cele din urmă, Coman a reuşit să treacă peste momentele dificile din cariera sa. În acest moment, el se află pe primul loc cu FCSB în Liga 1 şi a contribuit la calificarea României la Campionatul European din Germania.

Acesta a vorbit despre criticile lui Gigi Becali şi a dezvăluit cum a reuşit să treacă peste ele, fiind motivat de patronul FCSB:

„Am făcut un pas în spate, aveau și ei dreptate pentru că nu mai eram fotbalistul dinainte de accidentare. Nu am mai citit nimic, nu am mai discutat nimic și am pus stop. Prietenii îmi mai trimiteau tot felul de materiale, de glumițe, dar eu nu le-am mai băgat în seamă.

Reclamă

Au fost grele primele trei, patru zile, dar am trecut peste, m-am motivat, făceam sală, a funcționat. Îmi umpleam timpul liber cu astfel de activități. Mă simt foarte bine. Muncesc 200% mai mult decât înainte”, a declarat Florinel Coman, pentru digisport.ro.

Florinel Coman, răspuns fulger pentru Tommy Neubert

Florinel Coman a avut un răspuns fulger pentru Tommy Neubert, după ce preparatorul fizic al celor de la FCSB a făcut o serie de declaraţii despre cel mai formă jucător de la liderul Ligii 1.

Neubert este de părere că Florinel Coman putea avea altă traiectorie în cariera sa, dacă viaţa extrasportivă era mai ordonată, el acuzând „un grup de prieteni care îl trăgea în jos”.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu știu de unde asta cu viața extrasportivă, nu-și are locul. Nu am nimic cu Tommy, nu sunt supărat. Ferească Dumnezeu, e un om special.

A văzut o schimbare de atitudine pentru că după ce nu am mai avut dureri am putut să mă antrenez 100%. Am fost alt om. Nu m-am mai simțit așa bine de mult. Înainte, aveam dureri la fiecare meci. Luam trei arcoxia pe zi ca să pot să joc seara. Lucrurile astea nu le știe nimeni. E ușor să dai într-un jucător.

A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar am trecut peste, mi-am creat o rutină super, m-am, supermotivat și am fost foarte fericit că nu am mai avut nicio durere. Am revenit, am făcut un cantonament super vara trecută datorită lui Tommy, care e un om special. Și acum ne-a pus pe butuci, dar mai târziu o să-i mulțumim. Și când am început campionatul diferența în primele trei patru partide asta a făcut-o. În prima repriză câștigam meciurile”, a spus Florinel Coman pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și