Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu: „Am fost mai agresiv şi a început să plângă!”. Ce s-a întâmplat

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 21:07

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu: „Am fost mai agresiv şi a început să plângă!. Ce s-a întâmplat

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă a venit cu dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu. Liderul galeriei FCSB-ului a vorbit despre un moment care l-a avut în prim-plan pe jucătorul de 21 de ani al roş-albaştrilor. Tavi Popescu nu s-a mai putut abţine şi a început să plângă în faţa fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Peluzei Nord a recunoscut că a avut un discurs „mai agresiv” cu tânărul jucător, care a izbucnit în lacrimi. Totul după prima înfrângere stagională suferită de FCSB, cu UTA, scor 1-2.

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri uluitoare despre Octavian Popescu

FCSB a încheiat meciul împotriva echipei lui Mircea Rednic în 9 jucători. Pantea şi Florinel Coman au văzut cartonaşul roşu. Intrat după pauză, Tavi Popescu a fost atacat dur de şeful galeriei. Damjan Djokovic, fotbalistul care între timp a semnat cu Rapid, a fost cel care a sărit în ajutorul internaţionalului de tineret.

Are un stil aparte (n.r. Djokovic). E un băiat extraordinar. Nu vreau să dau din casă, dar Djokovic e un băiat extraordinar, cu caracter. Dacă era ceva, vă spuneam eu. A plecat, uite ce făcea. Nu există așa ceva! Un băiat extraordinar, un profesionist adevărat.

Eu am vorbit foarte multe cu el, e un om extraordinar. El le spunea mereu jucătorilor ‘Hai să mergem la suporteri, chiar dacă am pierdut, chiar dacă am câștigat’. Și hai să vă mai spun ceva.

Reclamă

La Arad, când am pierdut la Arad. Acolo am avut o atitudine mai agresivă, verbal, față de Tavi Popescu. I-am spus că nu joacă ce trebuie. Tavi Popescu a început să plângă.

Meciul s-a terminat, echipa a plecat la vestiare, noi am mai rămas, cum se rămâne încă 30 de minute și, vă rog să mă credeți, Djokovic s-a întors de la vestiare și a venit la noi în peluză să ne spună că Tavi e un băiat emotiv”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Octavian Popescu a fost criticat în termeni duri şi de patron. Gigi Becali l-a anunţat că nu mai are ce căuta în primul 11, după evoluţiile din ultimel emeciuri. În 18 apariţii stagionale, Tavi a reuşit 2 goluri şi 2 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Keşeru a auzit ce a declarat Octavian Popescu şi l-a trimis la psiholog

Claudiu Keşeru a auzit ce a declarat Octavian Popescu la finalul meciului FCSB – UTA, scor 4-0, şi l-a trimis la psiholog. Fostul golgheter al roş-albaştrilor i-a dat un sfat preţios jucătorului de 21 de ani.

Dau totul la antrenament, dar îmi lipseşte încrederea în mine”, le-a transmis fanilor Tavi Popescu, pe Arena Naţională. Gigi Becali l-a anunţat deja că nu mai are nicio şansă să prindă postul de titular, după transferul lui Luis Phelipe.

Keşeru anunţă că a trecut şi el prin momente dificile şi că a primit un ajutor uriaş de la un psiholog sportiv. E convins că aşa ar putea Octavian Popescu să îşi regăsească pofta de gol.

Eu sunt ferm convins că Tavi Popescu are material bun în el doar că trebuie să se scuture puţin să reuşească, să-şi creeze propria încredere să vină din interior, nu din exterior. Cred că psihologii sportivi îşi au rolul în viaţa fiecărui fotbalist pentru a se cunoşte mai bine. Şi eu am început la 25 de ani şi m-a ajutat foarte mult ulterior”, a spus Claudiu Keşeru pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și