Închide meniul

„L-aţi văzut pe Klopp, eu sunt opusul lui!” Elias Charalambous, mesaj savuros după anunţul şoc din Anglia

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 14:53

Reclamă
„L-aţi văzut pe Klopp, eu sunt opusul lui! Elias Charalambous, mesaj savuros după anunţul şoc din Anglia

"L-aţi văzut pe Klopp, eu sunt opusul lui!" Elias Charalambous, mesaj savuros după anunţul şoc din Anglia

Jurgen Klopp şi Elias Charalambous/ Colaj Profimedia

Elias Charalambous a transmis un mesaj savuros, după anunţul plecării lui Jurgen Klopp de la Liverpool. Antrenorul de la FCSB a oferit exemplul managerului german, şi a declarat că este fix opusul său. Mai exact, Charalambous susţine că are motivaţia necesară pentru a antrena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp a anunţat că pleacă de la Liverpool, la finalul sezonului. Acesta a transmis că nu mai are energia necesară pentru a-i antrena pe „cormorani” şi îşi va lua un an de pauză.

„L-aţi văzut pe Klopp, eu sunt opusul lui!” Elias Charalambous, mesaj savuros după anunţul şoc din Anglia

Elias Charalambous a declarat că este plin de motivaţie pentru a o antrena pe FCSB. Acesta a transmis că îi place să muncească şi să se îmbunătăţească în fiecare zi.

De asemenea, antrenorul cipriot al FCSB-ului a mai declarat că se află la polul opus faţă de Jurgen Klopp, în privinţa motivaţiei de a antrena.

„Când vrei să înveți, înveți zilnic lucruri noi. Sunt o persoană căreia îi place să studieze zilnic, îi place să citească zilnic și fiecare zi pentru mine e o experiență nouă. Îți corectezi greșelile, încerci să fii mai bun, întâi ca persoană, apoi să îi faci mai buni pe băieți, așa văd eu lucrurile.

Reclamă

Sunt plin de motivație, l-ați văzut ieri pe Klopp, a spus că pleacă pentru că simte că nu mai are motivația pe care trebuie să o aibă, eu sunt fix opusul în acest moment. Sunt plin de motivație, îmi place să muncesc zilnic, aceasta este calea.

Sunt tânăr, el e mai în vârstă, dar vreau să spun că mă aflu la pol opus de modul în care se simte el”, a declarat Elias Charalambous.

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool! Managerul german a făcut un anunţ şoc şi i-a luat prin surprindere pe fanii „cormoranilor”. Klopp a decis să plece de pe Anfield, la finalul sezonului, după nouă sezoane petrecute pe banca lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

„(Am înţeles că ai un mesaj important pe care să îl trimiţi suporterilor) Da, trebuie! Voi pleca de la club la finalul sezonului. Înţeleg că este o veste şoc pentru mulţi oameni în acest moment. Dar vă pot explica, sau măcar să încerc. Iubesc totul la acest club şi oraşul. Dar e o decizie pe care trebuie să o iau.

Cum să spun…nu mai am energie. Nu am o problemă, evident, dar ştiam asta de ceva timp, că va trebui să fac anunţul la un moment dat. Sunt OK, sănătos. Nimeni nu trebuie să fie îngrijorat în această treabă. Am informat clubul din noiembrie. Când am stat să plănuiesc noul sezon, mi-a venit gândul că nu mai sunt aici, nu mai pot. Am fost surprins de gând, dar atunci a început. A fost un sezon trecut foarte extenuant

După toţi aceştia ani petrecuţi împreună, după tot acest timp petrecut împreună, respectul şi iubirea au crescut pentru voi. Dar ultimul lucru pe care vi-l datorez este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, într-un videoclip postat pe contul de Twitter al lui Liverpool.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și