Închide meniul

„Nişte servitori!” Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Kyros Vassaras: „Un neica nimeni!”

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 18:34

Reclamă
„Nişte servitori! Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Kyros Vassaras: „Un neica nimeni!

Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Kyros Vassaras

Ion Crăciunescu şi Kyros Vassaras/ Colaj Hepta

Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Kyros Vassaras, după delegările de la meciul dintre Rapid şi FCU Craiova. Fostu arbitru l-a taxat în termeni duri pe şeful CCA, mărturisind că grecul nu ar  trebui să se afle în fruntea Comisiei Arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid şi FCU Craiova va fi arbitrată de către Horaţiu Feşnic. Duelul din Giuleşti se va desfăşura vineri, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Kyros Vassaras

Ion Crăciunescu a avut o reacţie categorică, după ce a aflat cine va arbitra duelul din prima etapă din 2024. Fostul arbitru a declarat că Istvan Kovacs este arbitrul numărul unu al României, acesta fiind potrivit pentru un derby precum cel care se anunţă în Giuleşti.

De asemenea, Ion Crăciunescu nu înţelege de ce Kyros Vassaras se află la şefia CCA, fiind de părere că pentru postul de preşedinte era mai potriviţi Alexandru Tudor sau Cristi Balaj, foşti arbitri români.

Crăciunescu a folosit cuvinte extrem de dure în mesajul său, numindu-l pe Kyros Vassaras un „neica nimeni”, fiind de părere că acesta nu este la curent cu ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Reclamă

„Eu am să revin la ceva, care plictisește pe foarte multă lume. O spun de foarte mult timp. La nivelul arbitrajului suntem rușinea Europei sau a lumii. Singura țară din lume care acceptă să conducă arbitrajul un cetățean străin. Și, dincolo de acest lucru, privind speța de care îmi spuneți dumneavoastră (n.r. acuzațiile lui Adrian Mititelu privind delegările), atunci, la un astfel de meci, nu poți să dai decât arbitrul numărul unu.

Dacă Feșnic e arbitrul numărul unu, atunci îl ai pe Feșnic. Eu cred că, la ora actuală, Kovacs (n.r. Istvan Kovacs) este numărul unu în România. Eu, în Horațiu Feșnic, am încredere ca arbitru. Se pare că îi pun și lui în spate foarte mult. Și nu mi se pare normal.

Avem un cetățean care trăiește în altă țară (n.r. Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor), care nu știe care este aerul din România și conduce arbitrajul. Că așa suntem noi. Niște servitori. Îmi pare rău că folosesc cuvântul acesta, dar e așa rușine când mă uit la arbitraj. Că noi îi avem pe Igna (n.r. fostul mare arbitru Ioan Igna), Porumboiu (n.r. fostul mare arbitru Adrian Porumboiu). Avem din generația după Igna.

Reclamă 4 / 0/3

Avem pe Balaj (n.r. fostul arbitru Cristian Balaj și actual președinte CFR Cluj), Tudor (n.r. fostul arbitru Alexandru Tudor). Vine neica nimeni ăsta și face și desface pe aici. Mai mare rușine ca asta n-am simțit niciodată în arbitraj… de când sunt. Și sunt de mulți ani”, a declarat Ion Crăciunescu, conform iamsport.ro.

Adrian Mititelu a răbufnit înainte de Rapid – FCU Craiova

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, înainte de Rapid – FCU Craiova. Patronul formaţiei din Bănie s-a declarat revoltat de delegările de la meciul din Giuleşti, mărturisind că arbitrii partidei sunt „pe sufletul” formaţiei de sub Grant.

„Mda, o delegare deloc surprinzătoare! CCA are criterii numai de domnul Bodescu cunoscute și, probabil, de domnul Vassaras mai puțin știute! Sper ca domnii FEȘNIC si CHIVULETE să nu apară totuși pe teren în vișiniu! Bănuiesc că această repartizare este pe sufletul celor de la FC Rapid, un club foarte, foarte, foarte puternic financiar si bine văzut de oamenii care decid în fotbal și nu numai!

Celebrul slogan ‘Singuri împotriva tuturor’, folosit pe bună dreptate de minunații suporteri giuleșteni, in vremurile de restriște, nu mai este de actualitate in prezent! Cu toate astea, mâine mergem in Giulești să luptăm, așa cum am făcut-o întotdeauna! FORȚA ȘTIINȚA!„, a transmis Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și