Închide meniul

„Sper ca arbitrii să nu apară pe teren în vişiniu!” Adrian Mititelu a răbufnit înainte de Rapid – FCU Craiova

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 17:10

Reclamă
„Sper ca arbitrii să nu apară pe teren în vişiniu! Adrian Mititelu a răbufnit înainte de Rapid – FCU Craiova

Adrian Mititelu, semnal de alarmă înainte de Rapid - FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui meci/ Hepta

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, înainte de Rapid – FCU Craiova. Patronul formaţiei din Bănie s-a declarat revoltat de delegările de la meciul din Giuleşti, mărturisind că arbitrii partidei sunt „pe sufletul” formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la FCU Craiova, în prima etapă a Ligii 1 din 2024. Partida se va disputa vineri, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mititelu, semnal de alarmă înainte de Rapid – FCU Craiova

Adrian Mititelu a răbufnit şi a transmis un mesaj după ce a văzut că duelul dintre Rapid şi FCU Craiova va fi arbitrat de către Horaţiu Feşnic. Patronul oltenilor nu înţelege cum se fac delegările din partea Comisiei de Arbitri, mărturisind însă că echipa sa va merge în Giuleşti pentru a obţine toate punctele.

De asemenea, Mititelu a mai transmis că delegarea lui Feşnic este în favoarea celor de la Rapid, club care este foarte puternic, din punct de vedere financiar.

„Mda, o delegare deloc surprinzătoare! CCA are criterii numai de domnul Bodescu cunoscute și, probabil, de domnul Vassaras mai puțin știute! Sper ca domnii FEȘNIC si CHIVULETE să nu apară totuși pe teren în vișiniu! Bănuiesc că această repartizare este pe sufletul celor de la FC Rapid, un club foarte, foarte, foarte puternic financiar si bine văzut de oamenii care decid în fotbal și nu numai!

Reclamă

Celebrul slogan ‘Singuri împotriva tuturor’, folosit pe bună dreptate de minunații suporteri giuleșteni, in vremurile de restriște, nu mai este de actualitate in prezent! Cu toate astea, mâine mergem in Giulești să luptăm, așa cum am făcut-o întotdeauna! FORȚA ȘTIINȚA!„, a transmis Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

Adrian Mititelu, şocat după ce un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru pariuri online

Adrian Mititelu a fost şocat, după ce un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru pariuri sportive online. Patronului oltenilor nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că portarul său, Sorin Mogoşanu, a recunoscut faptul că are cont la o agenţie de pariuri.

Conform prosport.ro, Sorin Mogoşanu este suspectat pentru pariuri sportive, de pe un cont care este pe numele său. Acesta a recunoscut faptul că este posesorul acestui cont, însă a dezvăluit că îl foloseşte pentru jocuri de noroc, şi nu pentru pariuri sportive.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt stupefiat de ce aud. Dacă e adevărat, eu sunt şocat! Nu îmi vine să cred aşa ceva despre el. Este unul dintre cei mai serioşi băieți… Chiar îl lăudau toți că e profesionist, îl elogiau. Îmi părea rău că nu apără din cauza concurenței cu Gurău şi Popa! M-ați lăsat mască. Efectiv nu ştiu ce să mai zic.

Dacă mă puneați să fac o listă cu toți cei 40 de fotbalişti, el era între primii 3 la seriozitate. Dar, ştiți cum e viața… Nu poți sta să vezi fiecare ce face. E prematur să vorbim despre măsuri, vedem ce dovezi vor exista, dacă totul e real. Dacă îmi ziceți că a şi recunoscut că are cont la pariuri…”, a declarat Adrian Mititelu, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și