Închide meniul

Siyabonga Ngezana, dezvăluire senzațională despre omul care l-a ajutat cel mai mult la FCSB: „M-a făcut să mă simt ca acasă”

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 16:53

Reclamă
Siyabonga Ngezana, dezvăluire senzațională despre omul care l-a ajutat cel mai mult la FCSB: M-a făcut să mă simt ca acasă”

Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Siyabonga Ngezana a făcut o dezvăluire senzațională despre omul care l-a ajutat cel mai mult la FCSB. Este vorba despre tehnicianul formației „roș-albastre”, Elias Charalambous, care s-a născut în Africa de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous are rădăcini în țara lui Ngezana, iar acest lucru a fost benefic pentru noua senzație de la FCSB, care a ajuns în această vară la echipa lui Gigi Becali, de la formația Kaizer Chiefs.

Siyabonga Ngezana, dezvăluire senzațională despre omul care l-a ajutat cel mai mult la FCSB.. Ce a spus despre Elias Charalambous

Siyabonga Ngezana a povestit, într-un interviu pentru o publicație africană, faptul că Elias Charalambous l-a ajutat să se adapteze repede la FCSB. De asemenea, fundașul „roș-albaștrilor” a menționat și faptul că a purtat discuții cu tehnicianul echipei lui Gigi Becali în xhosa, un dialect african.

„Da, știu el este sud-african (n.r. Elias Charalambous). Am fost uimit, a fost prima persoană care a încercat să mă facă să mă simt ca acasă. A împărtășit câteva povești despre Africa de Sud.

Tatăl său este din Eastern Cape. Nu, nu vorbește africana, doar engleză, dar știe și xhosa. Îmi vorbea în xhosa și îl înțelegeam.

Reclamă

A fost singurul om pe care îl înțelegeam mult mai bine datorită rădăcinilor sale sud-africane. M-a făcut să mă simt confortabil când vorbea xhosa.”, a spus Ngezana, potrivit idiskitimes.co.za.

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB. Fundaşul care a ajuns titular incontestabil a dezvăluit, pentru jurnaliştii din Africa de Sud, care sunt sacrificiile pe care le face în România.

Ngezana şi-a lăsat chiar şi iubita în Africa de Sud şi a oferit declaraţii pe placul patronului liderului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Acum am totul aici, de asta am făcut sacrificiul de a locui în baza clubului. Există multe avantaje, nu cheltui bani afară, păstrez banii pe care i-aș fi dat pe hotel, îi economisesc și rămân concentrat, din moment ce am tot ce-mi trebuie aici, la club.

Oricând simt că nu am făcut destule la antrenament merg să mă antrenez suplimentar pe teren sau în sala de forță și mănânc sănătos, nici măcar nu trebuie să cumpăr mâncare.

Există un citat pe care l-am auzit, un tată sfătuindu-și băiatul: ‘Ai o carieră scurtă și trebuie să lași lucruri mărețe în urmă, deci fă mici sacrificii acum pentru a trăi o viață mai bună apoi’.

Pot să aplic acest sfat carierei mele, să fac sacrificii. Fără familie, fără iubită și fără prieteni. Suntem eu, Dumnezeu și fotbalul”, a declarat Siyabonga Ngezana pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și