Închide meniul

„Sunt stupefiat!” Adrian Mititelu, şocat după ce un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru pariuri online

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 15:00

Reclamă
„Sunt stupefiat! Adrian Mititelu, şocat după ce un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru pariuri online

Adrian Mititelu, replică acidă pentru fiul său după ce l-a cerut plecat de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu a fost şocat, după ce un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru pariuri sportive online. Patronului oltenilor nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că portarul său, Sorin Mogoşanu, a recunoscut faptul că are cont la o agenţie de pariuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Sorin Mogoşanu este suspectat pentru pariuri sportive, de pe un cont care este pe numele său. Acesta a recunoscut faptul că este posesorul acestui cont, însă a dezvăluit că îl foloseşte pentru jocuri de noroc, şi nu pentru pariuri sportive.

Adrian Mititelu, şocat după ce un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru pariuri online

Adrian Mititelu a oferit imediat o reacţie, după scandalul de pariuri de la echipa sa. Patronul oltenilor s-a declarat şocat la aflarea acestei veşti, mărturisind că Sorin Mogoşanu era unul dintre cei mai serioşi jucători din echipa sa.

De asemenea, Adrian Mititelu a declarat că în cazul în care vor exista dovezi concrete legate de faptul că portarul echipei sale a pariat online, va lua măsuri.

„Sunt stupefiat de ce aud. Dacă e adevărat, eu sunt şocat! Nu îmi vine să cred aşa ceva despre el. Este unul dintre cei mai serioşi băieți… Chiar îl lăudau toți că e profesionist, îl elogiau. Îmi părea rău că nu apără din cauza concurenței cu Gurău şi Popa! M-ați lăsat mască. Efectiv nu ştiu ce să mai zic.

Reclamă

Dacă mă puneați să fac o listă cu toți cei 40 de fotbalişti, el era între primii 3 la seriozitate. Dar, ştiți cum e viața… Nu poți sta să vezi fiecare ce face. E prematur să vorbim despre măsuri, vedem ce dovezi vor exista, dacă totul e real. Dacă îmi ziceți că a şi recunoscut că are cont la pariuri…”, a declarat Adrian Mititelu, conform sursei citate mai sus.

Sorin Mogoşanu a oferit şi el o reacţie cu privire la scandalul în care este implicat. Acesta a dezvăluit că are cont la o agenţie de pariuri, însă nu l-a folosit pentru pariuri sportive.

„(N.r. Ai jucat la păcănele) A fost o perioadă când am avut, pariuri sportive niciodată. Și mi-am adus aminte, am avut o perioadă, de mult timp, când am jucat la… nu foarte mult. Dar nu, nu, nu am pariat niciodată. Eu știu că nu ai voie să pariezi, nu să nu ai cont!”, a declarat şi Sorin Mogoşanu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali. Este vorba despre Juan Bauza, care ar fi putut ajunge în Arabia Saudită, în această perioadă de mercato.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Adrian Mititelu nu a fost de acord cu oferta unui club din Arabia Saudită, care dorea să îl transfere pe Juan Bauza. Saudiții ofereau, în primă fază, suma de 800.000 de euro pentru împrumutul acestuia, iar mai apoi alte 3,2 milioane de euro, pentru un transfer definitiv.

Totuși, patronul celor de la FCU Craiova a refuzat oferta deoarece formația saudită dorea să ofere banii în mai multe tranșe. Sursa citată anterior anunță faptul că Adrian Mititelu s-a temut, deoarece arabii sunt cunoscuți pentru faptul că nu plătesc tranșele la timp.

De notat este faptul că Juan Bauza se numără printre favoriții lui Gigi Becali, din Liga 1. Mijlocașul din Argentina s-a aflat pe radarul patronului de la FCSB care a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că ar dori să îl aducă în lotul pregătit de Elias

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și