Închide meniul

Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei. Prima reacție a antrenorului român

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 16:39

Reclamă
Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei. Prima reacție a antrenorului român

Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei. Antrenorul român a făcut plecăciuni în fața jucătorilor de la Jeonbuk, după rezultatul uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a obținut calificarea în sferturile celei mai importante competiții inter cluburi din Asia după ce s-a impus în fața celor de la Pohang Steelers cu scorul de 3-1, la general (2-0 în tur și 1-1 în retur). Meciurile din Liga Campionilor Asiei se văd live, exclusiv în AntenaPLAY.

Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei

La finalul partidei cu rivalii de la Pohang, Dan Petrescu a dezvăluit că prestația jucătorilor săi a fost una excelentă și le-a mulțumit acestora pentru modul în care au gestionat partida.

„Am făcut o treabă bună în repriza secundă, am marcat și am reușit să închidem meciul. A fost o zi bună. Vreau să îi felicit pe jucători pentru această calificare. Am făcut un meci bun.

Sunt fericit că am ajuns în sferturi. Am luat primul gol astăzi, dar am reușit să ne organizăm bine în repriza secundă și să întoarcem soarta meciului.

Reclamă

Cei de la Pohang au fost agresivi, așa că le-am cerut și jucătorilor mei să fie agresivi. Din fericire, jucătorii mei au fost puternici și și-au arătat experiența. Performanța lor a fost bună”, a spus Dan Petrescu, citat de biz.chosun.com.

În sferturile de finală, Dan Petrescu se va duela cu câștigătoarea duelului dintre Ulsan, campioana din Coreea de Sud și Kofu, echipă care evoluează în liga a 2-a din Japonia. Partida tur din această „dublă” s-a încheiat cu victoria celor de la Ulsan, scor 3-0.

Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucători calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Dan Petrescu a sărbătorit alături de jucători calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Echipa sa a obţinut un egal, 1-1, pe terenul lui Pohang Steelers, de ajuns pentru accederea în sferturi.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au condus cu 1-0 şi au ratat şansa unui 2-0, care ar fi egalat rezultatul din tur. S-a făcut însă 1-1, după reuşita lui Jeong Tae-Wook, din minutul 76, care i-a adus liniştea Bursucului.

Finalul partidei din Coreea de Sus l-a găsit pe Dan Petrescu îl culmea fericirii. Antrenorul român a mers alături de jucători în faţa peluzei unde se aflau fanii săi. (VEZI AICI VIDEO)

Jeonbuk Hyundai, antrenată de Dan Petrescu, a remizat, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Pohang Steelers, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei.

Pentru Jeonbuk a marcat Jeong Tae-Wook, în minutul 76, iar pentru Pohang a înscris Park Chan-Yong, în minutul 12.

În tur, Jeonbuk s-a impus, scor 2-0.

La ediţia trecută a competiţiei, Jeonbuk a ajuns până în semifinale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și