Închide meniul

Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep: „Sunt probleme în vestiar”

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 22:27

Reclamă
Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep: „Sunt probleme în vestiar

Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci - Profimedia Images

Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui, Antalyaspor – Gaziantep 1-0. Antrenorul care a împlinit luni 53 de ani a vorbit despre arbitraj, dar şi despre problemele pe care le are echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep are o singură victorie în ultimele cinci meciuri şi a căzut pe loc retrogradabil, cu 28 de puncte acumulate după primele 28 de etape disputate în campionatul din Turcia. După ultimul eşec, Şumi a atacat arbitrajul, cerând un penalty. El a recunoscut şi problemele din vestiar.

Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep

”A fost un meci deschis, frumos, am jucat un fotbal bun, dar vreau să spun ceva. Am văzut cum arbitrul și-a schimbat decizia, la Maxim e sută la sută penalty. Nimeni nu a spus nimic la TV, nu am pus presiune deloc. Aici cine pune presiune primește un ușor avantaj.

E penalty clar la Maxim, toți au văzut. Arbitrul s-a dus la monitor și nu a vrut să vadă că a fost penalty. E vina noastră că nu facem scandal la televizor? Nu vreau să vorbesc acum la cald despre plecare. Sunt probleme de vestiar, nu le mai spun la televizor. Trebuie să rămână în vestiar”, a spus Şumudică.

Şumudică, salvat de jucători

Săptămâna trecută, presa din Turcia a anunţat că Marius Şumudică a fost aproape de demitere. Chiar dacă a scăpat, Şumi are acum nevoie de un rezultat pozitiv în partida de pe teren propriu cu Beşiktaş, ce se va disputa pe 11 martie.

Reclamă

Jucătorii ar fi fost cei care l-au salvat pe Şumi. 3 dintre ei au fost să îi convingă pe başkani să continue alături de antrenorul român. Alexandru Maxim, Florin Niţă şi căpitanul echipei, Papy Djilobodji au fost delegaţi să discute cu şefii clubului pentru a se evita plecarea lui „Şumi”.

Marius Şumudică a fost foarte aproape să fie demis de la Gaziantep. Consiliul de Administraţie al clubului s-a reunit iar în favoarea plecării antrenorului au votat şapte membrii, din 13. În ciuda acestui fapt, românul va continua pe banca echipei din Superlig.

O nouă înfrângere pentru Marius Şumudică

Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică şi cu patru jucători români în componenţă, a fost învinsă, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Antalyaspor, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Golul a fost marcat de Larsson, în minutul 40. Alexandru Maxim, Denis Drăguş şi Florin Niţă au fost integralişti, iar Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 64.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și