Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa: „Are două soluții!”. Patronul FCSB vrea să mai aducă un fundaș de națională

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iunie 2022, 12:31

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa: „Are două soluții!. Patronul FCSB vrea să mai aducă un fundaș de națională

Gigi Becali și-a recuperat permisul de conducere

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus că fundașul de la FC Botoșani cere un salariu mai mare decât este dispus el să ofere. În cazul în care mutarea va pica, Becali are două variante de rezervă pentru postul de fundaș central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și FC Botoșani au bătut palma pentru transferul lui Joyskim Dawa, dar fundașul camerunez încă nu a semnat cu vicecampioana României.

Gigi Becali a explicat ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB

Gigi Becali a explicat că Dawa cere un salariu mai mare de 12.000 de euro, lucru cu care finanțatorul „roș-albaștrilor” nu este de acord. Latifundiarul din Pipera i-a prezentat lui Dawa cele două soluții pe care le are, la ora actuală.

În plus, Becali a dezvăluit că mai are în vizor doi fundași centrali, ambii cu un fizic impresionant. Potrivit patronului FCSB, unul dintre ei joacă pentru naționala Georgiei.

„Nu s-a complicat nimic. Am înțeles că e în drum spre București (n.r. – Dawa). Vrea, bine, nu vrea, rămâne la Botoșani. De la 4.000 de euro primea 12.000. Dacă vrea mai mult, să fie sănătos. Mai am un grec și un georgian. E în echipa națională a Georgiei, 1,96 metri. Și am și un grec, de 1,92. E posibil să mai aducem. Aici am fost deficitari. Greu să câștigi campionatul dacă n-ai fundași centrali.

Reclamă

Noi n-am avut fundași centrali deloc. O să vină să semneze contractul (n.r. – Dawa). El are două soluții: ori rămâne la Botoșani încă un an, ori semnează cu mine. Nu mai poate ajunge la CFR. Poate peste un an, să rămână la Botoșani și apoi să meargă la CFR. Botoșani a semnat cu noi deja, nu poți semna două contracte (n.r. – cu FCSB și CFR).”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Transferul lui Joyskim Dawa la FCSB ar putea pica

Mai devreme în cursul zilei de marți, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a anunțat că Dawa încă nu a semnat cu FCSB și se antrenează în continuare alături de formația moldoveană.

„Să văd dacă pleacă Dawa. El e la mine la antrenament și înțeleg că nu se înțelege cu FCSB-ul”, a spus Valeriu Iftime, pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La fel ca și Gigi Becali, Mihai Stoica asigură că FCSB are variante de rezervă în cazul în care Dawa nu va semna cu „roș-albaștrii”.

„Mai trebuie să luăm doi fundași centrali. Se vorbește de Dawa, știți foarte bine că a declarat Iftime că s-a semnat între cluburi. N-a semnat jucătorul. Eu m-am ocupat strict de Bouhenna, am rezolvat-o în seara asta. Mai departe, știți foarte bine ce părere am despre Dawa.

Dacă se semnează, foarte bine. Dacă nu, eu am alte variante pregătite. Chiar dacă semnează Dawa, mai luăm un fundaș. Dacă nu semnează, mai luăm doi. Celelalte variante sunt jucători străini care provin din alte campionate”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Rachid Bouhenna va fi prezentat la FCSB

Dacă transferul lui Dawa la FCSB riscă să pice, Rachid Bouhenna e deja rezolvat. Mihai Stoica a anunțat că fundașul venit de la CFR Cluj va fi prezentat marți într-o conferință de presă.

„Bouhenna a semnat cu noi, mâine îl prezentăm. Mi-a plăcut foarte mult când era la Sepsi. O să zic acum ceva în premieră. Auzisem că are clauză 150.000 de euro la Sepsi, înainte să ajungă la CFR, am luat legătura cu agentul lui. A zis că o să discutăm în iarnă, că vrea să rămână liber. După care, a ajuns la CFR. Semnase de pe vremea lui Edi Iordănescu, cu Șumudică a început să joace.

A venit Petrescu cu altă filosofie, eu știu ce cere Petrescu la un fundaș central și d-aia joacă Burcă cu Graovac. Noi avem o filosofie diferită, jucăm cu totul și cu totul altceva și cred că se potrivește foarte bine. Nu e un risc că n-a jucat în 2022, avem încredere în el, e inteligent. Să vii străin la Sepsi, din Scoția și să iei banderola… Deocamdată, Haruț joacă lângă el. Haruț s-a întors, se antrenează cu echipă. Eu cred că săptămâna asta vom mai semna doi fundași centrali, în afară de Bouhenna, care e semnat”, a mai spus Mihai Stoica.

MM a vorbit și despre Jefte Betancor, atacantul dorit de Gigi Becali, care în cele din urmă a semnat cu CFR Cluj:

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și