Închide meniul
Video

Octavian Popescu îşi ameninţă rivalele înaintea noului sezon: „Sper să marchez dublu faţă de anul trecut!” Ce a spus de lupta cu CFR Cluj | EXCLUSIV

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2022, 13:16 / Actualizat: 2 iulie 2022, 15:11

Perla Tavi Popescu vrea să dea goluri la foc automat

Octavian Popescu, interviu exclusiv la Antena 1

Octavian Popescu îşi ameninţă rivalele înaintea noului sezon. „Perla” lui Gigi Becali e gata să dea goluri la foc automat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a înscris anul trecut 10 goluri în campionat. Acum vrea să dea de două ori mai mult şi să o facă pe FCSB campioană.

Octavian Popescu îşi ameninţă rivalele înaintea noului sezon

Sper să am un sezon cu un număr dublu de goluri marcate faţă de anul trecut. Sper să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în grupele Conference League„, a spus Octavian Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu a analizat şi lupta la titlu cu CFR Cluj.

Ei au mai multă maturitate şi sper să căpătăm şi noi această maturitate şi să trecem aceste hopuri cu echipele mai mici„, a mai spus Octavian Popescu, care este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

Pe lângă goluri, Octavian Popescu promite să dea şi examenul de Bacalaureat.

Este foarte importantă (n.r. – şcoala)! Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau„, a spus Tavi Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Dacă ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Gigi Becali nu se grăbește să-l vândă pe Octavian Popescu

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul lui FCSB a refuzat o ofertă și pentru Florin Tănase, care va rămâne și el la club.

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Reclamă

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţei de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Recomandări
  • Octavian Popescu îşi ameninţă rivalele înaintea noului sezon
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și