Închide meniul

Novak Djokovic s-a plâns de condiţiile de la Jocurile Olimpice 2024! Ce a spus sârbul după calificarea în sferturi

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2024, 18:14

Reclamă
Novak Djokovic s-a plâns de condiţiile de la Jocurile Olimpice 2024! Ce a spus sârbul după calificarea în sferturi

Novak Djokovic s-a plâns de condiţiile de la Jocurile Olimpice 2024! Ce a spus sârbul după calificarea în sferturi

Novak Djokovic, în timpul meciului cu Dominik Koepfer, la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Novak Djokovic s-a plâns de condiţiile de la Jocurile Olimpice 2024 după victoria din optimile de finală de la Paris. Sârbul l-a învins pe Dominik Koepfer, scor 7-5, 6-3, şi continuă drumul către mult râvnita medalie de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă germanul de pe locul 70 ATP nu i-a pus prea multe probleme pe arena Philippe Chatrier, Novak Djokovic a avut un alt „adversar” care i-a dat mari bătăi de cap.

Novak Djokovic s-a plâns de condiţiile de la Jocurile Olimpice 2024! Ce a spus sârbul după calificarea în sferturi

La finalul partidei din optimi, Novak Djokovic s-a plâns de căldura foarte mare de la Paris. În timpul meciului cu Koepfer au fost peste 33 de grade, iar umiditatea din capitala Franţei a fost ridicată.

Acest lucru l-a deranjat pe Novak Djokovic, care s-a plâns de aceste condiţii extreme şi a dezvăluit că îşi doreşte ca ploaia să revină la Paris:

„Sunt ud leoarcă. Este o zi cu umiditate foarte foarte ridicată. Sper să plouă pentru ca temperatura să scadă puțin.

Reclamă
Reclamă 4

Dar asta e. Trebuie să accepți și să te obișnuiești cu condițiile deoarece sunt aceleași pentru tine și adversarul tău. Trebuie să dai tot ce ai mai bun”, a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Pentru un loc în semifinale, sârbul îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas. „Nole” conduce întâlnirile directe cu scorul de 11-2. Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc în finala din 2023 de la Australian Open, iar Djokovic s-a impus în trei seturi.

La Roland Garros, acolo unde are loc turneul olimpic, Djokovic s-a impus în ambele meciuri jucate cu Tsitsipas. În 2021, cei doi au disptat finala, iar grecul a condus cu 2-0 la seturi, înainte ca Djokovic să cucerească un nou titlu la Paris.

Reclamă

Rafael Nadal, mesaj superb pentru Novak Djokovic după eşecul de la Paris

Rafael Nadal a transmis un mesaj superb pentru Novak Djokovic, după eşecul de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Ibericul a declarat că Nole este cel mai bun tenismen din istorie şi nu a putut să-i pună probleme în duelul din turul secund de la Paris. Novak Djokovic l-a învins pe Rafael Nadal în două seturi, scor 6-1, 6-4.

„A fost un jucător mult mai bun decât mine și a trebuit să accept asta. Timp de o oră a fost greu să diger tot ce se întâmpla, dar am reușit. Am încercat să am atitudinea și mentalitatea potrivită pentru a accepta. Știam că există o șansă să se întâmple revenirea și asta am făcut. Nu am fost capabil să joc la nivelul de care aveam nevoie. Nici el nu mi-a oferit mare lucru.

Nu am avut calitatea de a juca mingea continuu pentru a-i crea probleme. Din acel moment, s-a întâmplat ce știm cu toții. Nici eu nu mai am picioarele pe care le aveam acum 15 ani. Deci, fără calitatea jocului cu mingea și fără picioarele pe care le aveai acum 15 ani, cum să-i creezi probleme celui mai bun din istorie? Din acel moment, e ușor de analizat. Eu nu eram la nivelul meu, el era, iar reacția nu a fost completă. Am reușit să recuperez până în punctul în care am avut șansa de a mă duce la 5-4, dar nu am reușit să o transform și asta e.

Cred că în acest moment nu prea mai sunt multe de învățat. Am suficientă experiență pentru a ști că există situații și situații în care nu ești capabil să oferi nivelul necesar, iar eu nu am fost capabil. Iar la aceste niveluri înalte diferențele mici fac în final o mare diferență în performanța generală a jocului. Nu este momentul să fiu dezamăgit, încă mai am dublu de jucat.

Încerc să privesc înainte și când se vor termina Jocurile Olimpice voi lua deciziile pe care trebuie să le iau în funcție de dorința și sentimentele mele. Deși pentru mulți s-ar putea să nu aibă sens, am suferit timp de doi ani, am avut o operație la șold, am petrecut mult timp recuperându-mă și acum mă simt mai bine fizic”, a declarat Rafael Nadal, citat de eurosport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și