Închide meniul

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi

Alex Ioniță Publicat: 16 mai 2024, 18:48

Reclamă
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins!

Gabriela Ruse / Profimedia

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! Turneul care are loc la Paris e dotat cu premii totale de 100.000 de euro. A obținut o victorie categorică împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic, cu 6-1, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse (26 ani, 148 WTA), venită din calificări, a câştigat în 65 de minute confruntarea cu Mladenovic (26 ani, 148 WTA), care nu reuşeşte să în top 100.

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins!

Ruse are 3-0 în meciurile directe cu Mladenovic, care a câştigat doar primul ghem al meciului de la Paris. În 2020, Ruse a beneficiat de abandonul franţuzoaicei la scorul de 2-2, în optimi la Dubai, şi a învins-o în 2023, cu 6-2, 6-2, în primul tur al calificărilor la US Open, notează agerpres.ro.

Ruse şi-a asigurat un cec de 3.478 de euro şi 33 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi învingătoarea dintre Alize Cornet (Franţa) şi Olivia Gadecki (Australia).

Tot joi, Monica Niculescu şi chinezoaica Lin Zhu s-au calificat în semifinalele probei de dublu, după 6-2, 6-4 cu japonezele Eri Hozumi/Makoto Ninomiya, după o oră şi 27 de minute.

Reclamă
Reclamă 4

Perechea româno-chineză şi-a asigurat un cec de 2.260 de euro şi 49 de puncte WTA la dublu, iar în penultimul act va juca împotriva cuplului Greet Minnen (Belgia)/Heather Watson (Marea Britanie).

Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce loc se află Simona Halep

Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA, după ce a fost eliminată încă din primul tur la Stuttgart, săptămâna trecută. Cîrstea, care ocupă în acest moment locul 30 în ierarhia feminină, a rămas jucătoarea clasată cel mai bine.

Simona Halep, care tocmai şi-a anunţat retragerea de la Madrid, din cauza unor probleme medical, a rămas cu cele 10 puncte obţinute la Miami şi a ajuns până pe locul 1150. Cea mai impresionantă ascensiune a avut-o Gabriela Ruse, cea care a urcat 19 locuri, după ce a jucat în sferturile de finală ale turneului de la Rouen.

Reclamă

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni, potrivit news.ro.

Cîrstea a coborât un loc şi este pe 30, cu 1748 de puncte.

Simona Halep, revenită în circuit după o suspendare îndelungată, a coborât patru locuri şi este pe 1150, cu 10 puncte.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care se menţine pe locul 64, cu 1054 puncte.

Jaqueline Cristian a înregistrat o urcare de un loc şi este pe 73, cu 923 de puncte

Dincolo de top 100, Irina Begu ocupă locul 128, cu 612 puncte, în menţinrere.

În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (locul 143, 532 de puncte, urcare 19 locuri), Irina Bara a coborât 13 locuri şi este pe 168, cu 481 de puncte, iar Anca Todoni este pe locul 196, cu 390 puncte, în menţinere.

În fruntea clasamentului se află în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 10.560 de puncte, urmată de belarusa Aryna Sabalenka, cu 7.848 de puncte, iar pe trei se află Coco Gauff (SUA), cu 7.285 puncte.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:35

VIDEOEliza Samara s-a calificat în turul 2 la WTT Star Contender Ljubljana 2024, în AntenaPLAY. Toate rezultatele românilor

21:31

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

21:27

„Își permite să ne țină pe jar!” Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

21:09

Prima reacţie a lui Aleix Garcia, după ce a semnat cu Bayer Leverkusen! Recordul doborât de fostul jucător al lui Dinamo

20:44

VideoRomânia are forţă! Alibec, Man şi Mihăilă asigură că vor produce surpriza la EURO 2024: „Nu ne este frică”

20:41

„Afacere bună” Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Mesaj direct după lovitura reușită de Gigi Becali

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și