Închide meniul

Fernando Verdasco, frustrat şi revoltat după ce a devenit victima unui test fals pozitiv, la Roland Garros

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2020, 7:41

Fernando Verdasco, frustrat şi revoltat după ce a devenit victima unui test fals pozitiv, la Roland Garros

Profimediaimages

Fernando Verdasco ratează Roland Garros 2020

"Când am ajuns, marţi, la Paris, toţi membrii echipei mele erau negativi, cu excepţia mea. Am explicat istoricul meu şi situaţia pentru a solicita un nou test, având în vedere cazuri similare la alţi jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Verdasco: Sunt frustrat şi revoltat

Organizatorii Roland-Garros au refuzat să-mi permită să fac un alt test, în ciuda tuturor acestor circumstanţe şi a faptului că rămăseseră suficiente zile pentru alte teste înainte de începerea competiţiei şi de tragerea la sorţi. De atunci, am efectuat trei teste pe cont propriu la diferite centre şi toate rezultatele au arătat că sunt negativ. Asta se poate întâmpla oricui şi ar trebui să avem ocazia să facem noi teste pentru a evita descalificările incorecte şi pentru a le oferi jucătorilor siguranţă. 

Dacă timpul permite, solicitările noastre nu pot fi respinse. Vreau să fac cunoscut că sunt total frustrat şi revoltat de organizatorii turneului de la Roland-Garros, care îmi iau dreptul de a participa la acest eveniment important, fără a-mi permite măcar să fac un nou test, cu un nou eşantion, care ar fi putut confirma că rezultatul primului test a fost o eroare", a spus Verdasco, pentru lesoir.be, citat de news.ro. 

Fernando Verdasco a participat, începăând din 2004, la toate ediţiile de la Roland Garros. Cea mai bună performanţă a jucătorului ajuns la 36 de ani este faza optimilor, atinsă de 7 ori. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și