Închide meniul

Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 20:07

Reclamă

Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. „Regele” a mers să îşi reînoiască viza pentru SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a dus şi un tricou la Ambasada SUA din România la vizita în care şi-a prelungit viza pentru SUA. Imaginea a fost postată pe contul oficial al Ambasadei de Instagram.

Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege”

Mai mult, în mesajul postat s-au evocat şi prestaţiile de excepţie pe care Gică Hagi le-a avut la Campionatul Mondial din SUA.

🇷🇴 Hagi și 🇺🇸 SUA – numiți un duo mai bun! Mulțumim, @gheorghehagiofficial10, pentru reînnoirea vizei și pentru amintirile minunate de la ⚽ Cupa Mondială SUA ’94. Fiecare #viză reînnoită aduce #România mai aproape de aderarea la Programul Visa Waiver. Dacă doriți să contribuiți, reînnoiți-vă viza SUA prin poștă, rapid și ușor, fără a fi nevoie să veniți la ambasadă„, a fost mesajul postat de Ambasada SUA în România.

Reclamă
Reclamă 4

Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă

Au apărut previziunile lui Gică Hagi, cu o lună înainte de EURO 2024. „Regele” a vorbit despre naţionala pe care o vede favorită la câştigarea turneului final, dar ia în calcul şi o surpriză uriaşă.

Liderul Generaţiei de Aur se aşteaptă ca Kylian Mbappe şi celelalte staruri din naţionala Franţei să câştige trofeul. Ar fi al treilea din istorie şi primul după o pauză de 24 de ani. În urmă cu două ediţii, francezii au pierdut finala cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Anglia şi Franţa sunt favoritele bookmakerilor şi au aceeaşi cotă la câştigarea EURO 2024. Gică Hagi se teme însă pentru reprezentativa lui Jude Bellingham şi Harry Kane.

Reclamă
Ca experienţă, ca lot, ca tot ce vrei, Franţa e favorită! Poate să facă două echipe. Ei investec in tineri, au format jucători. Sunt cei mai compleţi ca atleţi, sunt foarte buni. Au nativ forţă. Cu siguranţă pregătesc şi tehnic, tactic, dar au forţă şi au academii foarte bune.

Totul pleacă de acolo. Au mentalitate de campioni, sunt puternici. Au capacitate de a juca un fotbal complet. Sunt şi inteligenţi.

Mi-e teamă să nu fie Anglia dezamăgirea turneului. Anglia joacă bine în grupe, dar apoi se stinge. Întotdeauna au avut jucători buni. Acum au un proiect, de asta au mulţi tineri buni, au o generaţie fabuloasă, dar asta nu îţi garantează succesul„, a declarat Gică Hagi, potrivit orangesport.ro.

Anglia a fost repartizată în Grupa C, alături de Slovenia, Danemarca şi Serbia. Francezii sunt în grupa D, cu Polonia, Olanda şi Austria.

Calificată la turneul final, naţionala României este în Grupa E, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia. Tricolorii debutează împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și