Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku! Cum l-a descris înainte de meci

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 18:17

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku! Cum l-a descris înainte de meci

România - Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku!

Colaj: Profimedia

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu a avut doar cuvinte mari despre Romelu Lukaku! Într-un interviu pentru presa belgiană, mijlocașul echipei naționale a fost rugat să îl descrie pe atacantul lui Domenico Tedesco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Belgia se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Duelul de la Koln va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku!

Nicolae Stanciu a dezvăluit că și-ar fi dorit să joace alături de Romelu Lukaku. De asemenea, mijlocașul lui Edi Iordănescu a dezvăluit că l-a întâlnit pe superstarul din atacul Belgiei și că acesta este puternic.

„Mi-ar fi plăcut să joc cu Romelu Lukaku. L-am întâlnit o dată, a venit să ne salute la Anderlecht. L-am văzut de aproape. E puternic!”, a spus Nicolae Stanciu, citat de La Derniere Heure.

De asemenea, Stanciu le-a vorbit belgienilor și despre perioada în care a fost legitimat la Anderlecht. Acesta a transmis că, pentru el, este o onoare că a contribuit la câștigarea ultimului titlu al formației.

Reclamă
Reclamă 4

„E o mândrie că am făcut parte din acea echipă a lui Anderlecht care a câștigat ultimul titlu. Am continuat să urmăresc campionatul și am văzut că echipa nu s-a mai apropiat de această performanță. Sper să reușească din nou”, a mai spus jucătorul echipei naționale.

Nicolae Stanciu a plecat la Anderlecht în anul 2016. Belgienii i-au plătit atunci lui Gigi Becali suma de 9,7 milioane de euro, pentru jucătorul care făcea spectacol în Liga 1.

I-a părăsit pe belgieni 2 ani mai târziu, în anul 2018. A fost achiziționat de Sparta Praga, în schimbul sumei de 3,75 milioane de euro.

Reclamă

În tricoul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu a adunat 53 de meciuri, în care a marcat 9 goluri și a oferit 10 pase decisive. Alături de belgieni a câștigat un titlu și o Supercupă.

Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă

Marcel Răducanu este de părere că România poate face un meci mare cu Belgia, în situația în care tricolorii vor aborda partida la fel ca pe cea cu Ucraina, pe care au câștigat-o cu scorul de 3-0.

De asemenea, fostul internațional este de părere că presiunea, la această partidă, este pe belgieni, în contextul în care vedetele lui Domenico Tedesco nu au niciun punct în grupă.

„Eu zic că putem face surpriza dacă încercăm cât de cât să jucăm așa cum am făcut-o cu Ucraina. Să jucăm curajos în primul rând, să avem atitudine, să fim unul pentru celălalt și să nu dăm înapoi, să ținem de minge și să avem o circulație bună a balonului.

Trebuie să încercăm să jucăm așa cum am făcut-o cu Ucraina. Eu cred că presiunea e mult mai mare pe belgieni pentru că ei trebuie neapărat să câștige. Nouă ne ajunge și un meci egal, așa că avem un atu față de ei. S-a complicat puțin situația. Dacă pierdem azi și o să fie toate echipele cu trei puncte se poate califica oricine”, a spus Marcel Răducanu, citat de fanatik.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și