Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă: „Putem face surpriza!”

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 17:30

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă: „Putem face surpriza!

România - Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă

România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă! Fostul internațional a vorbit despre meciul selecționatei lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Belgia se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Partida de la Koln va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă

Marcel Răducanu este de părere că România poate face un meci mare cu Belgia, în situația în care tricolorii vor aborda partida la fel ca pe cea cu Ucraina, pe care au câștigat-o cu scorul de 3-0.

De asemenea, fostul internațional este de părere că presiunea, la această partidă, este pe belgieni, în contextul în care vedetele lui Domenico Tedesco nu au niciun punct în grupă.

„Eu zic că putem face surpriza dacă încercăm cât de cât să jucăm așa cum am făcut-o cu Ucraina. Să jucăm curajos în primul rând, să avem atitudine, să fim unul pentru celălalt și să nu dăm înapoi, să ținem de minge și să avem o circulație bună a balonului.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să încercăm să jucăm așa cum am făcut-o cu Ucraina. Eu cred că presiunea e mult mai mare pe belgieni pentru că ei trebuie neapărat să câștige. Nouă ne ajunge și un meci egal, așa că avem un atu față de ei. S-a complicat puțin situația. Dacă pierdem azi și o să fie toate echipele cu trei puncte se poate califica oricine”, a spus Marcel Răducanu, citat de fanatik.ro.

Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel

Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel. Jurnaliștii au vorbit despre lotul lui Edi Iordănescu, dar și despre un alt capitol la care România este „peste” jucătorii lui Domenico Tedesco.

Jurnaliștii din Belgia au notat că principalele avantaje ale României, pentru partida cu vedetele lui Domenico Tedesco, sunt Radu Drăgușin, Dennis Man, dar și sufletul echipei.

Reclamă

Adversarii de la EURO au mai menționat faptul că echipa lui Edi Iordănescu are un „suflet cum rar se vede”.

„Drăgușin, Man și sufletul, avantajele României în meciul contra Belgiei. Fundașul lui Tottenham și mijlocașul ofensiv de la Parma sunt jucătorii care ies în evidență dintr-o echipă a României care are un suflet cum rar se vede”, a notat publicația belgiană La Derniere Heure.

Mesajul transmis de belgieni se leagă de o declarație făcută de Edi Iordănescu, după victoria istorică cu Ucraina, în care selecționerul a cerut ca această generație a echipei naționale să fie numită: „Generația de Suflet”.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și