Închide meniul

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 22:41

Reclamă
Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal!

Andrei Cordea, în timpul unui meci la Al-Tai/ Twitter

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! În minutul 64 al partidei cu Al Hilal, fostul jucător al FCSB-ului a reuşit să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a înscris la scorul de 3-0 pentru Al Hilal. Golurile gazdelor au fost marcate de Aldawsari (min. 17), Michael (min. 44) şi Malcom (min. 60).

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Al-Tai se află în acest moment, in-extremis, pe poziţie de salvare. Echipa lui Cordea şi Dugandzic e pe locul 15, cu 31 de puncte. Abha, echipa lui Tătăruşanu, a fost egalată în minutul 83 al partidei de Al Khaleej şi a picat pe loc retrogradabil.

Înainte de a pleca la Al-Tai, Andrei Cordea a ratat un transfer uriaş, în Bundesliga. Rică Neaga a dezvăluit motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali ar fi putut da o lovitură importantă cu transferul lui Cordea. FC Augsburg a trimis o ofertă oficială în valoare de 3 milioane de euro. Iată motivul pentru care mutarea a picat.

Reclamă
Reclamă 4

Impresarul jucătorului de la acea vreme, Rică Neaga, a spus că mutarea s-ar fi putut realiza înaintea duelului cu West Ham, din grupele Conference League.

Mutarea a picat din cauza faptului că Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro în schimbul jucătorului ajuns între timp la Al-Tai, în Arabia Saudită.

Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania”

„Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania. Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Reclamă

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Andrei Cordea a fost vândut de Gigi Becali în vara anului trecut. După ce nu a acceptat oferta venită din Bundesliga, patronul de la FCSB l-a cedat la Al-Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro. În momentul de față, românul este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cordea mai are contract încă un an cu Al-Tai. Rămâne de văzut ce se va întâmpla însă în cazul în care Al-Tai ar retrograda în liga a doua saudită. În ultima etapă, Al-Tai joacă împotriva lui Al-Okhdoud, echipa lui Florin Tănase. Şi Al-Okhdoud e în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În acest moment ea e pe locul 17, cu 30 de puncte. Florin Tănase nu va continua la Al-Okhdoud. Dorit de Gigi Becali la FCSB, el a transmis că doreşte să se transfere tot undeva în străinătate.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

9:15

„E potrivit Viorel Moldovan la Rapid?” Daniel Niculae a răspuns fără să stea pe gânduri despre noul preşedinte din Giuleşti

8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și