Închide meniul

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a înscris primul gol în tricoul lui Al-Nassr

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 22:47

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a înscris primul gol în tricoul lui Al-Nassr

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a înscris primul gol pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a înscris primul gol în tricoul lui Al-Nassr. Superstarul portughez a fost decisiv pentru formația sa în remiza obținută pe teren celor de la Al-Fateh, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul se îndrepta spre o nouă înfrângere pentru Al-Nassr, însă Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea executării unui penalty, iar lusitanul a înscris fără probleme, trecându-și în cont primul gol în tricoul formației din capitala Arabiei Saudite.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a înscris primul gol în tricoul lui Al-Nassr

„Sunt fericit că am marcat primul meu gol în liga saudită! Bun meci făcut de întreaga echipă pentru a obține o remiză importantă într-un meci foarte dificil!” a scris Cristiano Ronaldo pe conturile sale de socializare.

Al-Nassr este lider în campionatul din Arabia Saudită, cu 34 de puncte, după 15 meciuri. Lupta pentru titlu este una foarte strânsă însă. Al Shabab, Al Hilal, Al Ittihad și Al Taawon sunt imediat în spate. Diferența dintre lider și locul 5 este de doar 4 puncte.

Ce recorduri a stabilit Cristiano Ronaldo după primul gol pentru Al-Nassr. Ciferele înregistrate de starul portughez

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri după ce a înscris primul gol pentru Al-Nassr. Statisticienii au scos la iveală cifrele înregistrate de starul portughez.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 90+2 al confruntării Al-Fateh – Al-Nassr 2-2, din etapa a 15-a din campionatul Arabiei Saudite.

Ronaldo a ajuns la 499 de goluri înscrise în campionatele interne de-a lungul carierei. Are 311 în La Liga, 103 în Premier League, 81 în Serie A, 3 în Portugalia și unul în Arabia Saudită. Mai are nevoie de o singură reușită ca să ajungă la 500!

Reclamă 4 / 0/3

Primul gol pentru Al-Nassr a fost, totodată, primul gol oficial al lui Cristiano Ronaldo în 2023. Din 2002 până în prezent, lusitanul a înscris în fiecare an calendaristic.

Totodată, Ronaldo a mai adăugat un nume pe lista „victimelor” sale. Al-Fateh este echipa cu numărul 170 împotriva căreia a înscris Cristiano (125 de echipe de club și 45 de echipe naționale).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și