Închide meniul

Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 22:40

Reclamă
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească

Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească

Xavi / Profimedia

Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona!! Antrenorul catalanilor nu va mai pleca de la formaţia blaugrana la finalul sezonului, aşa cum anunţase în urmă cu câteva luni. Fostul mijlocaş al echipei s-a răzgândit şi va continua şi din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist italian, este cel care a făcut acest anunţ. Xavi a avut o întâlnire cu preşedintele Joan Laporta şi directorul Deco, fostul său coechipieri, iar în urma discuţiilor, antrenorul de 44 de ani a decis să rămână. Laporta a insistat luni de zile ca Xavi să se răzgândească, iar preşedintele catalanilor a reuşit să îl convingă în cele din urmă.

Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească

„Xavi va rămâne antrenorul Barcelonei sezonul viitor, după ce a acceptat ultima ofertă. Decizia a fost luată după ce a discutat cu preşedintele Laporta şi cu directorul Deco în această seară.

Preşedintele Barcelonei a insistat luni de zile pentru a-l convinge pe Xavi să se răzgândească şi acum au bătut palma”, a anunţat Fabrizio Romano, pe conturile sale de Twitter şi Instagram.

Reclamă

Xavi a preluat banca Barcelonei în noiembrie 2021, atunci când l-a înlocuit pe Ronald Koeman. În total, el a stat pe banca echipei în 136 de meciuri. Sezonul trecut, Barcelona a cucerit alături de Xavi Supercupa Spaniei şi titlul în La Liga.

Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac”

În minutul 28 a avut loc cea mai controversată fază a partidei dintre Real Madrid şi Barcelona. Şutul lui Lamine Yamal, puştiul-minune al catalanilor, a fost apărat de Lunin. Catalanii au susţinut că a fost gol, dar reluările nu au fost concludente, astfel încât a rămas decizia luat iniţial de arbitru.

În La Liga nu există tehnologie pentru linia porţii, aşa cum se întâmplă în Premier League sau în meciurile din UEFA Champions League. Din acest motiv, Xavi a luat foc la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu şi susţine că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte şi că este inacceptabil pentru La Liga să nu aibă această tehnologie:

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat mai bine decât Real Madrid şi am pierdut. Toată lumea a văzut, nu mai e nimic de spus. E o ruşine. E un sentiment uriaş de nedreptate. Nu pot să păcălesc pe nimeni, cu atât mai puţin pe fani. E evident. Ieri m-aţi întrebat despre arbitru şi am spus că sper să treacă neobservat şi să facă o treabă bună. Nu a făcut nimic din lucrurile astea.

Nu vreau să tac. E păcat. Dacă vrem să fim cel mai bun campionat din lume trebuie să folosim tehnologia. Au fost situaţii pe care noi nu le puteam controla. Încerc să nu îi înşel pe fani şi să fiu sincer. Am meritat victoria azi”, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și