Închide meniul

Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă”

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 9:33

Reclamă
Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă

Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: "Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă"

Robert Lewandowski, în Barcelona - Valencia / Profimedia

Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania, în victoria celor de la Barcelona, în meciul contra celor de la Valencia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Xavi s-a impus cu 4-2 în meciul din etapa cu numărul 33 din La Liga.

Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă”

Atacantul polonez Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick în campionatul de fotbal al Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de FC Barcelona în faţa formaţiei Valencia CF, cu scorul de 4-2, luni seara, în etapa a 33-a din La Liga, potrivit agerpres.ro.

Barca a deschis scorul în minutul 22, prin Fermin Lopez, însă Valencia a marcat de două ori pe parcursul primei reprize, prin Hugo Duro (27) şi Pepelu (38 – penalty) şi a intrat la vestiare în avantaj.

În partea a doua a jocului a ieşit la rampă Lewandowski, care a marcat de trei ori, în minutele 49, 82 şi 90+3, oferind victoria echipei catalane. Polonezul a ajuns astfel la 16 goluri marcate în actuala ediţie a ligii spaniole.

Reclamă

Valencia a evoluat în inferioritate numerică pe tot parcursul reprizei secunde, după ce portarul Ghiorghi Mamardaşvili a văzut cartonaşul roşu pentru că a jucat balonul cu mâna în afara careului, chiar înainte de pauză (45+4), la o acţiune a gazdelor.

Robert Lewandowski nici nu vrea să audă de Arabia Saudită şi Statele Unite

În urma acestei victorii, FC Barcelona a revenit pe locul secund în clasament, pe care îl cedase provizoriu rivalei catalane Girona, învingătoare sâmbătă pe terenul formaţiei Las Palmas (2-0). Echipa pregătită de antrenorul Xavi Hernandez se află la unsprezece puncte în spatele liderului Real Madrid, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Robert Lewandowski a anunţat că va continua la Barcelona şi că vrea să joace la cel mai înalt nivel pentru încă cel puţin două sezoane. Mai mult, atacantul polonez nici nu a vrut să audă de oferte din Arabia Saudită sau MLS:

Reclamă 4 / 0/3

„Să îmi iau la revedere de a Barcelona vara aceasta este exclus. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut probleme în prima jumătate a sezonului, dar lucrurile au devenit mai bune în 2024. Atâta timp cât continui să mă simt bine ca acum şi observ că nimeni nu aleargă mai mult decât mine la antrenamente, vreau să joc. În momentul acesta sunt sigur că mai continui cel puţin doi ani. Doar atunci când voi observa că nu mai sunt la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic şi când voi avea dureri voi începe să mă gândesc. Dar acum nu e cazul.

Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă, nici cu Arabia Saudită, nici cu Statele Unite. Nu are sens în acest moment. Când am 38 de ani şi vor veni durerile, trebuie să mă întreb dacă vreau să continui. Nu vreau să îmi fac planuri pe termen lung, dar sunt sigur că pot juca la cel mai înalt nivel până în 2026″, a declarat Robert Lewandowski, potrivit goal.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și