Închide meniul

Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 9:11

Reclamă
Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!

Adi Popa regretă revenirea la FCSB

Adi Popa şi Gigi Becali, după titlul câştigat de FCSB în 2015/ Hepta

Adi Popa regretă revenirea la FCSB, din anul 2019. Mijlocaşul susţine că a făcut o greşeală atunci când a ales să semneze cu roş-albaştrii, mărturisind că s-a lăsat convins de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa evoluează în prezent la CSA Steaua, însă a evoluat în două perioade şi la FCSB, între 2012 şi 2017, şi în sezonul 2019-2020.

Adi Popa regretă revenirea la FCSB

Adi Popa a transmis că cea mai mare greşeală din cariera sa a fost că a ales să revină în Liga 1, în 2019, atunci când avea oferte şi din străinătate. Mijlocaşul a dezvăluit că a ales să revină la FCSB, deşi negocia în acea perioadă şi cu Rizespor, dar şi cu o formaţie din zona Golfului.

Popa a declarat că a cedat în cele din urmă presiunii puse de Gigi Becali, reuşind în acel sezon să bifeze 20 de meciuri la FCSB, marcând trei goluri şi oferind două pase decisive.

„Am făcut o greșeală. Cea mai mare greșeală din carieră a fost nu că m-am întors la FCSB, ci în România, în perioada aceea. M-am lăsat convins de nea’ Gigi și am crezut tot ce am discutat și deznodământul nu a fost…

Reclamă
Reclamă 4

Eram acolo și îl rugam să mă păsuiască câteva zile că aveam o discuție în Turcia, la Rizespor cred, și încă una în zona Golfului, dar în vinerea aceea trebuia să trimită lotul la UEFA pentru meciul cu Guimaraes și am cedat presiunii”, a declarat Adi Popa, conform prosport.ro.

„Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea

Adi Popa a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul în Liga 1 și a vorbit despre șansele că echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea. Noua campioană a României își dorește să joace meciurile din preliminariile UEFA Champions League pe stadionul de 100 de milioane de euro.

Revenit la CSA Steaua, mijlocașul de 35 de ani e convins că FCSB are nevoie de o minune pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor. I-a „înțepat” pe jucătorii antrenați de Elias Charalambous și Mihai Pintilii, care au anunțat că sărbătoresc titlul cu numărul 27 din istoria clubului.

Reclamă

„(Reporter: Ai discutat cu Pintilii, cu Chiricheș?) Nu am apucat, am vorbit cu câteva persoane de acolo. Nu ține de mine (n.r. dacă FCSB poate reveni în Ghencea), legea e clară. Dacă nu se suprapun date, habar nu am de contract… Pentru fotbalul românesc ar fi bine (n.r. să ajungă FCSB în grupele Champions League), dar e incredibil de greu. Am văzut ce echipe putem întâlni încă din turul doi, echipe cu bugete mari, echipe valoroase, e foarte greu.

E dreptul lor să spună ce vor (n.r. în legătură cu numărul titlurilor câștigate de FCSB), instanța a spus că ar fi primul titlu, mai mult ce pot să spun eu?„, a declarat Adi Popa la sport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes petru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și