Închide meniul

Andrei Nicolescu, dezvăluiri incredibile despre transferurile ratate de Dinamo: „Soţia îi spune să nu vină la Bucureşti!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2024, 14:37

Reclamă
Andrei Nicolescu, dezvăluiri incredibile despre transferurile ratate de Dinamo: „Soţia îi spune să nu vină la Bucureşti!

Andrei Nicolescu, reacţie clară după succesul la scor al lui Dinamo

Andrei Nicolescu / Antena Sport

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a făcut dezvăluiri incredibile despre transferurile ratate de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la Dinamo a spus că au fost două cazuri în care jucătorii şi-au dat acordul de a veni la Dinamo, dar soţiile i-au făcut să se răzgândească.

Andrei Nicolescu, dezvăluiri incredibile despre transferurile ratate de Dinamo

Ni se întâmplă a doua oară când un jucător agreează să vină la noi, cu impresarul, apoi soția să îi spună să nu vină în București, că nu poate să se mute în București. Încercăm să o facem să vină în București și să se convingă că este un oraș sigur, e o metropolă.

Am avut două situații similare, în decurs de două săptămâni. Sunt jucători din Europa de vest, asta a fost situația. Avem prezentări, o strategie bine pusă la punct, dar nu am reușit să convingem soțiile. Aceasta este realitatea”, a declarat Andrei Nicolescu pentru radiodinamo1948.

Şefii lui Dinamo, „distruşi” de Florin Prunea! Mesaj categoric despre transferurile „câinilor”

Şefii lui Dinamo au fost „distruşi” de Florin Prunea. Fostul portar l-a taxat pe Andrei Nicolescu, cel care a declarat că formaţia din Ştefan cel Mare se va lupta la play-off. Prunea consideră că Nicolescu ar fi trebuit să evite să facă astfel de afirmaţii.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Prunea a declarat că noii jucători veniţi la Dinamo au nevoie de timp, astfel că nu a oferit un verdict despre ei. Fostul portar l-a criticat însă pe Andrei Nicolescu, şi a spus că declaraţia acestuia este ca o „păcăleală” de 1 aprilie.

„Eu cred că deocamdată trebuie să-i lăsăm să își facă treaba, au transferat 6-7 jucători tineri, de viitor, mare parte dintre ei nu-i cunosc, să-i vedem la lucru.

Începe campionatul, haide să vedem. Sigur, perioada de transferuri nu este terminată. Eu cred că mai ai mult timp, dar dacă doamne ferește începi campionatul prost suporterii nu mai au răbdare. Nicolescu a spus clar: «Domne, pentru noi play-off-ul…».

Reclamă

Eu cred că nu avea nevoie Dinamo de o asemenea declarație, eu cred că băieții ăștia trebuie să fie susținuți, mai ales jucătorii tineri. Hai să lăsăm timpul să vedem ce se va întâmpla, dar e clar că mai are nevoie de foarte mulți jucători. Eu cred că asta e o declarație de Moș Crăciun, așa de sărbători, pare ca de 1 aprilie. O păcăleală, n-are niciodată cum să fie Dinamo cu lotul ăsta în play-off”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:03

Andy Murray, savuros după ce şi-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice 2024! Postarea scoţianului s-a viralizat imediat

8:55

Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu

8:41

„Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România

8:40

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea! Posibilele adversare

8:24

Neluţu Varga o transformă pe CFR Cluj şi face trei transferuri din Serie A: „Cinci ani doar noi vom fi campioni!”

23:28 1 aug.

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 5 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și