Închide meniul
UPDATE

OFICIAL | Cristi Manea e OUT de la CFR Cluj! A refuzat oferta de prelungire propusă de Neluțu Varga

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iunie 2024, 17:54

Reclamă
OFICIAL | Cristi Manea e OUT de la CFR Cluj! A refuzat oferta de prelungire propusă de Neluțu Varga

Cristi Manea i-a dat răspunsul lui Neluţu Varga, după ce patronul CFR-ului i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului!

Cristi Manea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Cristi Manea i-a dat răspunsul lui Neluţu Varga! Patronul ardelenilor i-a propus un salariu de 14.000 de euro pe lună lui Manea pentru a-şi prelungi înţelegerea cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea a refuzat, chiar dacă salariul respectiv era unul mai mare decât cel pe care îl avea la CFR Cluj.

UPDATE: CFR Cluj a anunțat, în mod oficial, despărțirea de Cristi Manea!

„Mulțumim pentru tot, Cristi Manea! 🙏🏻

Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final 📄

Reclamă
Reclamă 4

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre,

Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape 7 ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând 5️ titluri de Campion și 2️ Supercupe cu CFR Cluj

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, au anunțat oficialii de la CFR Cluj.”

Reclamă

Cristi Manea i-a dat răspunsul lui Neluţu Varga, după ce patronul CFR-ului i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului!

Știrea inițială

Manea poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. Potrivit digisport.ro, el a refuzat momentan oferta lui Neluţu Varga.

Manea este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Manea, care va împlini 27 de ani pe 9 august, este impresariat de o firmă cunoscută, Gol International, care îi are în portofoliu, printre alţii, pe Christopher Nkunku, Jonathan Tah, Robert Lewandowski, Carrasco sau Longstaff.

„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj

Cristi Manea a cedat nervos şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după umilinţa suferită în meciul cu Farul, scor 1-5, din etapa a 5-a a play-off-ului. Fundaşul ardelenilor spunea că este gata să îşi încheie contractul.

Fundaşul dreapta a fost schimbat la pauză de Francisc Dican, cel care a fost interimar până la venirea lui Dan Petrescu. Manea s-a prăbuşit emoţional la finalul jocului şi a dat de pământ cu toată lumea.

Am fost penibili cu toţii în această seară. Trebuie să facem ceva să ne trezim că mergem la Craiova şi va fi şi mai greu. Trebuia să fim schimbăm toţi la pauză. Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim, că e groasă.

E dificil. Nu ştiu, ăsta e fotbalul, te pedepseşte. Noi am avut ocaziile noastre, în loc să facem 1-1, s-a făcut 2-0. Nu mai am cuvinte, sunt foarte supărat şi pe mine, pe toată lumea. Parcă nu mai avem noroc, nici noi nu suntem bine.

(Ce ar spune Dan Petrescu, după ce aţi luat 4 goluri de la Corvinul şi 5 de la Farul?) Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta.

Are nevoie de un antrenor ca lumea, să pună piciorul în prag.

(Rămâi sau pleci) Eu îmi fac treaba până la final. Nu am ajuns la nicio înţelegere. Cred că voi pleca”, declara Cristi Manea pentru sursa citată.

Se spunea că un transfer la Galatasaray este iminent

Cristi Manea era dat ca şi transferat la Galatasaray, dar mutarea nu s-a făcut în cele din urmă. CFR Cluj a obţinut 5 victorii la rând după umilinţa cu Farul. În ultima etapă a play-off-ului, ardelenii şi-au luat revanşa în faţa Farului, învingând-o cu acelaşi scor cu care au pierdut cu constănţenii în turul play-off-ului.

CFR Cluj a terminat campionatul pe locul 2 şi şi-a asigurat prezenţa în preliminariile Conference League. Dan Petrescu a obţinut numai victorii pe banca ardelenilor de când a preluat din nou echipa.

Obiectivul stabilit pentru sezonul viitor este câştigarea campionatului. Dan Petrescu are 4 titluri de campion al României cu CFR Cluj. El a mai obţinut un campionat ca antrenor în România, cu Unirea Urziceni.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și