Închide meniul

„E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 16:37

Reclamă
„E cel mai bun din campionat Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Antrenorul de la FCSB nu l-a condamnat pe portar și a spus că acesta este cel mai bun goalkeeper din România!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul liderului din Liga 1 a vorbit despre situația portarului înainte de meciul cu Farul. Partida care poate decide campioana României va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro sâmbătă, de la ora 20:30.

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu

Charalambous a spus că Ștefan Târnovanu și-a salvat echipa în mai multe meciuri și că nu ar trebui să fie condamnat pentru eroarea din meciul cu Sepsi, care le putea aduce mai devreme titlul roș-albaștrilor.

Totodată, antrenorul de la FCSB a spus că este sigur de faptul că Edi Iordănescu îl va convoca pe Ștefan Târnovanu la EURO 2024.

„Am făcut un sezon minunat (n.r. – FCSB). Mereu am spus că sunt mândru de băieții mei. Acum când discutăm de Târnovanu să nu uităm că el ne-a salvat în multe meciuri. Este vorba de o fază pe care probabil nu a gândit-o foarte bine. Are un sezon bun, este cel mai bun portar din campionat de departe.

Reclamă

Sunt sigur că va fi la EURO 2024. Dacă vorbim de un jucător, trebuie să analizăm performanțele de-a lungul întregului sezon. Trebuie să înțelegem efortul pe care îl face zilnic.

După meciul cu Sepsi (n.r. – Sepsi – FCSB 2-2), ei (n.r.- „roș-albaștrii”) nu au vrut să meargă acasă, pentru că au vrut să se recupereze mai bine și să fie pregătiți pentru meciul cu Farul.

De asta vă spun asta și vă dau mai multe informații, ca să știți”, a spus Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ștefan Târnovanu

Gigi Becali nu a trecut peste gafa lui Ştefan Târnovanu şi l-a făcut praf pe portarul titular al roş-albaştrilor. Latifundiarul din Pipera a transmis că nu poate însă să-l treacă pe banca de rezerve pe acesta, deoarece Andrei Vlad a prins puţine meciuri, în ultimele sezoane.

De asemenea, Becali a mai transmis că simte că jucătorii săi au emoţii, deoarece sunt la un singur pas de câştigarea titlului, după o pauză de nouă ani.

„Având în vedere că Târnovanu a ieşit acolo, eu zic că am pierdut 2 puncte. Dar dacă stăm să ne gândim ce am jucat în repriza a doua, e echitabil.

Nu ştiu de ce le-a fost teamă, nu mai e mult. Dacă CFR bate mâine, ne mai trebuie un singur punct. Pentru ce să ai emoţii, să ai teamă?

Am văzut ce a spus Târnovanu. Nu pot acum să-l trec pe bancă, nu pot! Am discutat… ai acum un meci ca să devii campion. Vlad nu a apărat de doi ani, nu ştiu în ce situaţie e. A mai scos una… el acolo a ieşit aiurea. Nu înţeleg de ce au emoţii. Eu aşa îi simt, că au emoţii.

Cum să ieşi aşa, înseamnă că nu vede bine! Uită-te, bă, la minge!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și