Închide meniul

„Miculescu e cel mai bun!” Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 22:34

Reclamă
„Miculescu e cel mai bun! Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB. Oficialul campioanei nu și-a schimbat părerea după mutarea realizată de patron și crede, în continuare, că David Miculescu este cea mai bună soluție pentru atacul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a adus pe Daniel Popa de la U Cluj în schimbul sumei de 300.000 de euro. De asemenea, atacantul va avea un salariu uriaș la FCSB. Va încasa 16.000 de euro pe lună, cu 4.000 de euro mai mult decât la U Cluj.

Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB

Mihai Stoica a dat de înțeles că nu s-a consultat cu Gigi Becali în momentul în care patronul a decis să îl aducă pe Daniel Popa de la U Cluj. De asemenea, oficialul a menționat că David Miculescu rămâne, în opinia sa, cel mai bun număr 9 de la FCSB.

Chiar dacă nu este de părere că Popa reprezintă o soluție pentru atacul campioanei, „MM” a amintit și un moment în care Gigi Becali a avut dreptate în privința unui jucător.

„Eu fac parte din staff… Eu am o deprindere, câteodată e bună, uneori nu e bună. Iau CV-ul și mă uit. Asta contează pentru mine, nimic altceva. În 2012, Gigi l-a luat pe bani mulți pe Nikolic. Apoi eram cu el la un restaurant, abia venise. Și era o știre la TV: «MM nu-l vrea pe Nikolic». Îți dai seama ce situație era… Și i-am spus «Băi, citește acolo. E adevărat, dar asta nu înseamnă că nu voi fi lângă tine și nu te voi ajuta. Așa că fă-mă să mă înșel».

Reclamă
Reclamă 4

Cu Nikolic am făcut performanțe mari. Am bătut Copenhaga, am făcut 2-2 cu Stuttgart, am bătut Ajax. A avut Gigi dreptate. Sper să aibă și acum. Nu știu ce să spun… Eu am mai spus, dar o spun degeaba. Pentru mine, Miculescu e cel mai bun număr 9. Dar e bine că va fi concurență”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

Panduru este de părere că Daniel Popa nu este un jucător bun pentru campioana României. Fostul internațional a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu avea nevoie de un atacant care a marcat doar 11 goluri în cel mai bun sezon.

Totodată, Basarab Panduru l-a comparat pe noul atacant de la FCSB cu Andrei Dumiter, un jucător care nu a reușit să se impună la actuala campioană a României.

Reclamă

„Nu pot să-l compar cu nimeni. Poate l-aș compara cu Dumiter. Popa a avut cel mai bun an al lui, cu 11 goluri. Nu îl vedeam niciodată la FCSB. Doar așa o să joace Miculescu mereu, când îi aduci contracandidați din ăștia”, a spus Basarab Panduru, conform sursei citate anterior.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:39

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Candidata la trofeu debutează la EURO 2024! Meci dificil pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

15:36

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

14:45

Mircea Lucescu, mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului: „Să-l sărbătorim mâine”! Ce a spus despre meciul cu Ucraina

14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și