Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon: „Asta urmăreşte să facă”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 0:04

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon: „Asta urmăreşte să facă

Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul „roş-albaştrilor” a spus că patronul FCSB-ului vrea să alcătuiască un lot de 26-27 de jucători, fără să aibă fotbalişti de umplutură.

Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon: „Asta urmăreşte să facă”

Da, (n.r. – Kiki vine la FCSB), da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată, în sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi.

Nu are legătură una cu alta (n.r. – sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

„Miculescu e cel mai bun!” Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB!

Mihai Stoica nu a stat pe gânduri după ce Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Popa la FCSB. Oficialul campioanei nu și-a schimbat părerea după mutarea realizată de patron și crede, în continuare, că David Miculescu este cea mai bună soluție pentru atacul campioanei.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali l-a adus pe Daniel Popa de la U Cluj în schimbul sumei de 300.000 de euro. De asemenea, atacantul va avea un salariu uriaș la FCSB. Va încasa 16.000 de euro pe lună, cu 4.000 de euro mai mult decât la U Cluj.

Mihai Stoica a dat de înțeles că nu s-a consultat cu Gigi Becali în momentul în care patronul a decis să îl aducă pe Daniel Popa de la U Cluj. De asemenea, oficialul a menționat că David Miculescu rămâne, în opinia sa, cel mai bun număr 9 de la FCSB.

Chiar dacă nu este de părere că Popa reprezintă o soluție pentru atacul campioanei, „MM” a amintit și un moment în care Gigi Becali a avut dreptate în privința unui jucător.

Reclamă

„Eu fac parte din staff… Eu am o deprindere, câteodată e bună, uneori nu e bună. Iau CV-ul și mă uit. Asta contează pentru mine, nimic altceva. În 2012, Gigi l-a luat pe bani mulți pe Nikolic. Apoi eram cu el la un restaurant, abia venise. Și era o știre la TV: «MM nu-l vrea pe Nikolic». Îți dai seama ce situație era… Și i-am spus «Băi, citește acolo. E adevărat, dar asta nu înseamnă că nu voi fi lângă tine și nu te voi ajuta. Așa că fă-mă să mă înșel».

Cu Nikolic am făcut performanțe mari. Am bătut Copenhaga, am făcut 2-2 cu Stuttgart, am bătut Ajax. A avut Gigi dreptate. Sper să aibă și acum. Nu știu ce să spun… Eu am mai spus, dar o spun degeaba. Pentru mine, Miculescu e cel mai bun număr 9. Dar e bine că va fi concurență”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și