Închide meniul

Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2024, 18:22

Reclamă
Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare! I-a fixat deja postul!

Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB

Neluţu Sabău, după un meci / Profimedia Images

Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB. Antrenorul „Şepcilor roşii” a dezvăluit unde vrea să îl folosească pe fostul jucător al „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabău îl vede pe Ovidiu Popescu mijlocaş central. La FCSB, Ovidiu Popescu a jucat în apărare. Fostul jucător al FCSB-ului este cunoscut ca un fotbalist versatil, care poate evolua pe mai multe posturi.

Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul!

Îl văd mijlocaș central, număr 6. Este un jucător care recuperează face pressing, este bun unu contra unu, are o capacitate mare de efort. Un câștig mare pentru noi. A fost mereu la echipe care se luptă la titlu, în play-off. Face față la presiune”, a declarat Neluţu Sabău pentru prosport.ro.

Neluţu Sabău ar fi fost convins să semneze cu U Cluj cu un salariu de 13.000 de euro lunar. În vârstă de 30 de ani, el a părăsit-o pe FCSB după 8 ani. Este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro.

Ovidiu Popescu a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant în care şi-a luat rămas-bun de la toţi cei de la FCSB. El a vorbit în mesajul de despărţire despre faptul că i s-a îndpelinit marele vis: să devină campion.

Reclamă
Reclamă 4

”După opt ani a ajuns momentul în care mă despart de familia Steaua (n.r. FCSB), opt ani în care aici a fost familia mea și pentru asta mulțumesc tuturor antrenorilor, staff-ului tehnic, conducerii și colegilor în special.

Plec după opt ani cu bune și cu rele, dar cu satisfacția cea mai mare că visul de a deveni campion mi s-a îndeplinit! Mândru ca sunt campion după 248 meciuri jucate în tricoul 23 roș-albaștru! Mulțumesc, FCSB, mulțumesc, suporterilor! Încep o nouă etapă cu o nouă provocare”, a fost mesajul emoţionant postat de Ovidiu Popescu.

Ovidiu Popescu a adunat 248 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 6 goluri, trecându-şi în cont şi 13 pase decisive.

Reclamă

FCSB a postat un mesaj oficial de despărţire de Ovidiu Popescu

FCSB a anunţat şi ea, pe reţelele de socializare, despărţirea de Ovidiu Popescu, după 8 ani. Gigi Becali îl transfera în vara lui 2016 pe Ovidiu Popescu de la ACS Poli Timişoara, pentru 200.000 de euro.

„Ovidiu Popescu a ajuns la finalul contractului care îl lega de clubul nostru. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ne părăsește după 8 sezoane, în care a adunat 248 de partide în toate competițiile, 6 goluri și 13 pase de gol.

De asemenea, acesta și-a trecut în palmares titlul de campion al României în acest sezon, respectiv Cupa României în 2020. Clubul nostru îi mulțumește pentru devotamentul arătat în toți acești ani și îi urează mult succes în continuare!”, a transmis FCSB, într-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Ovidiu Popescu i-a părăsit pe „roş-albaştri” chiar după singurul sezon din cele 8 în care a reuşit să câştige campionatul cu echipa patronată de Gigi Becali. În afară de FCSB şi ACS Poli Timişoara, Ovidiu Popescu a mai evoluat în carieră pentru UTA Arad.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

LIVE TEXTSlovenia – Danemarca 0-1. Eriksen a finalizat după fază superbă! Assist cu călcâiul al lui Wind

20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

19:35

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

19:31

Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024: „Asta mi-a spus mereu!”

19:13

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și