Închide meniul

Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea”

Alex Masgras Publicat: 2 mai 2024, 20:52

Reclamă
Victor Piţurcă, şocat de „perla Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea

Victor Piţurcă, şocat de "perla" Universităţii Craiova: "După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea"

Victor Piţurcă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Victor Piţurcă este şocat de „perla” Universităţii Craiova. Ştefan Baiaram, tânărul de 21 de ani al oltenilor, a fost criticat de fostul selecţioner al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a vorbit despre situaţia lui Baiaram, care s-a accidentat în meciul cu Rapid şi va rata finalul sezonului. Piţurcă este de părere că problemele tânărului de 21 de ani se leagă de fragilitatea sa.

Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea”

Victor Piţurcă a dezvăluit că s-a confruntat cu acest lucru încă din perioada în care a antrenat la Universitatea Craiova şi l-a avut pe Baiaram sub comanda sa.

Fostul selecţioner a dat de înţeles şi că Baiaram nu are o viaţă extrasportivă specifică unui fotbalist de performanţă şi consideră că cei de la Craiova nu au avut grijă de acesta:

„La Craiova l-am avut pe Baiaram. După 10 minute era sufocat! După stagiul de pregătire pe care l-a făcut cu mine putea alerga și un meci. Când am plecat, a început să se accidenteze.

Reclamă

E jucător extrem de puternic. De ce? Ar trebui să își pună întrebarea patronul de acolo, Mihai Rotaru. Omul (n.r. Baiaram) nu se ocupă doar de fotbal. Îmi spunea Cristescu că Baiaram merge nu știu unde.

Pentru că nu are grijă nimeni de el să nu meargă în altă parte! Ar trebui ca la 17 ani să stea numai la stadion”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”

Denis Alibec a fost avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB. Fostul selecţioner e sigur că atacantul de 33 de ani al naţionalei României va avea parte de încă o perioadă neagră la campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec se va despărţi de Muaither, după ce echipa a retrogradat din Qatar Stars League, şi are cale liberă spre FCSB, acolo unde Gigi Becali a anunţat deja că îl aşteaptă cu braţele deschise.

Totuşi, Piţurcă îi atrage atenţia lui Alibec să nu uite ce s-a întâmplat prima oară când a jucat pentru roş-albaştri. Atacantul a fost alungat de Becali, în 2018, după ce a intrat într-un scandal uriaş cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

„Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și