Închide meniul

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului! Verdictul dat despre fundaşul român: „A fost dificil!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 14:16

Reclamă
Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului! Verdictul dat despre fundaşul român: „A fost dificil!

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament la Tottenham/ Profimedia

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului. Presa britanică a analizat prestaţia fundaşului român, în prima sa jumătate de sezon la Tottenham, şi a oferit un verdict clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham în ianuarie, devenind astfel cel mai scump jucător român din istorie. Fundaşul a bifat în total nouă meciuri la Spurs.

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului

Englezii notează că Radu Drăguşin a avut o misiune dificilă, până când a reuşit să prindă mai multe minute de joc la Tottenham, dat fiind faptul că a fost etape la rând rezervă neutilizată.

Însă, aceştia menţionează că după această aşteptare a românului, fundaşul a demonstrat că se pliază pe stilul de joc al lui Spurs, iar forţa este un mare plus al său, care îl va ajuta în sezonul viitor.

„Primele luni au fost dificile la Tottenham pentru Drăguşin, care a trebuit să-şi aştepte timpul pentru a primi oportunităţi în echipă. A găsit această cale, cu întârziere, şi într-adevăr pare că se va portivi excelent echipei, datorită agresivităţii, forţei şi sincronizării sale în joc”, au notat englezii de la spurs-web.com.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, graţie evoluţiei sale din cele nouă meciuri bifate la Tottenham, în a doua jumătate a sezonului, Radu Drăguşin a primit nota şapte din partea englezilor, peste jucători precum James Maddison, Rodrigo Bentancur sau Yves Bissouma. Cei mai bine notaţi jucători au fost fundaşii centrali titulari, Cristian Romero şi Micky van de Ven, care au primit nota nouă, la fel ca şi portarul Vicario.

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în perioada de mercato din vară. Ange Postecoglou și-a făcut deja „lista neagră”, iar jurnalistul sportiv menționat anterior a anunțat totul.

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, care au fost citate de presa din Marea Britanie, Tottenham a pus pe lista de transferuri 8 jucători, pentru perioada de mercato din vară. Este vorba despre:

Reclamă
  • Joe Rodon (fundaș central)
  • Japhet Tanganga (fundaș central)
  • Djed Spence (fundaș lateral)
  • Emerson Royal (fundaș lateral)
  • Ryan Sessegnon (fundaș lateral)
  • Pierre-Emile Hojbjerg (mijlocaș defensiv)
  • Giovani Lo Celso (mijlocaș ofensiv)
  • Bryan Gil (extremă stânga)

Englezii au dezvăluit și ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin, care nu a primit prea multe minute la Tottenham, de la transferul din iarnă.

După amicalul cu Newcastle, publicația SpursWeb a anunțat faptul că românul va deveni rezerva lui Cristian Romero, în sezonul viitor, dat fiind faptul că Spurs va mai transfera un fundaș în această vară.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

11:45

FotoNaţionala României a plecat cu trenul spre Munchen! Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu, păziţi atent de oamenii legii

10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și