Închide meniul

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. A fost învinsă în ultimul tur al calificărilorț

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 17:41

Reclamă
Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. A fost învinsă în ultimul tur al calificărilorț

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Gabriela Ruse / Profimedia

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros! Jucătoarea din România a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor pentru marele turneu din Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse, locul 152 WTA, a fost învinsă, vineri, de italianca Sara Errani, în ultimul tur al calificărilor la turneul de grand slam de la Roland-Garros.

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Errani, locul 95 WTA şi favorită principală în calificări, s-a impus cu scorul de 7-6 (8), 7-6 (4), în două ore şi şase minute, notează news.ro.

A fost prima întâlnire directă dintre Gabriela Ruse și Sara Errani, în circuitul WTA. Înainte de această înfrângere, Ruse le-a învins, în calificări, pe Talia Gibson (6-1, 6-1) și pe Suzan Lamens (6-3, 6-4).

În turul trei al calificărilor joacă vineri şi Cristina Dinu, locul 229 WTA. Ea o va înfrunta pe favorita 20, sportiva braziliană Laura Pigossi (119 WTA).

Reclamă
Reclamă 4

Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins!

Gabriela Ruse a fost eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! Jucătoarea din România a ratat calificarea în finala turneului Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, după ce a fost învinsă de americanca Emma Navarro, cu 6-0, 6-2.

Ruse (26 ani, 148 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după exact o oră, în faţa principalei favorite (22 ani, 22 WTA).

Gabriela Ruse, care nu şi-a creat nicio şansă de break în acest meci, a fost recompensată cu un cec de 5.222 de euro şi 55 de puncte WTA, notează agerpres.ro.

Reclamă

La dublu, perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu a fost învinsă în finală de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia) cu 7-6 (7/3), 4-6, 11-9.

Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești”

Virginia Ruzici a dat detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep. Fostul manager al tenismenei din România a dezvăluit ce a simţit Halep înainte de abandonul din primul tur de la Trophee Clarins.

Simona Halep câştigase primul set cu americanca McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze la scorul 7-5, 2-3.

„Simona a simțit acea durere și la antrenament. Chiar și venind aici a simțit o ușoară durere. Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești și să te protejezi. Sperăm ca în săptămânile următoare să poată fi competitivă. Mi s-a părut bună în acest meci, a dominat jocul. Dar e păcat…”, a declarat Virginia Ruzici pentru tennisactu.net.

Virginia Ruzici, şi ea câştigătoare la Roland Garros, ca şi Halep, a mărturisit că are în continuare o relaţie foarte bună cu Simona. Virginia Ruzici a cucerit trofeul la Roland Garros în 1978.

„Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima. Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet. Îi urez mult succes și sper să poată juca din nou la un nivel foarte bun”, a subliniat Virginia Ruzici.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și