Închide meniul

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! ”Notați asta: niciodată să nu renunți! Niciodată!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 18 mai 2021, 14:50 / Actualizat: 10 martie 2023, 20:05

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! ”Notați asta: niciodată să nu renunți! Niciodată!”

Instagram

Grosjean a postat o imagine cu mâna sa stângă, pe care se pot vedea urmele accidentului de acum șase luni

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! La șase luni de la accidentul din care a scăpat doar cu arsuri și cu câteva răni ușoare, pilotul Romain Grosjean, aflat încă în perioada de recuperare, a postat o imagine cu mâna sa, la capătul cursei din IndyCar în care a prins podiumul. ”Țineți minte asta: niciodată să nu renunți!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! ”Țineți minte asta: niciodată să nu renunți! Niciodată!”

Acesta a fost mesajul postat de pilotul Romain Grosjean pentru a celebra primul său podium în IndyCar, după terifiantul accident suferit la finele lui noiembrie 2020, în Marele Premiu al Bahrainului. Atunci, francezul a intrat în parapeții de protecție la 221 km/h, la volanul unui Haas VF-20, iar lumea auto și-a ținut respirația pentru câteva secunde, până l-a văzut că iese pe propriile picioare din flăcări. Alături de aceste cuvinte, Grosjean a postat și o imagine cu mâna sa stângă, cea afectată în incendiu, nerefăcută încă.

Francezul, aflat în proces de recuperare, s-a arătat bucuros de faptul că a condus mai multe tururi în cea de-a treia sa cursă în IndyCar, reușind, finalmente, să se claseze pe locul al doilea în Marele Premiu de la Indianapolis: ”Nu pot spune că e o zi proastă. Poate puțin decepționat, dar fericit. Le-am spus celor din echipă să nu fie triști, pentru că am avut o mașină foarte bună. Am fost lideri în prima parte fără să ne forțăm. E ceva foarte tare să termini al doilea a treia ta cursă. E o competiție dură. Sunt mulți piloți talentați. E rivalitate mare pe pistă, dar, când ne dăm jos din mașini, e o prietenie pe care nu am găsit-o nicăieri. Acest lucru mă încântă!”

A criticat sistemul ce i-a salvat viața!

Grosjean a recunoscut că spre deosebire de Formula 1, aici nu există timpi de respiro în timpul unei curse. ”Monopostul îmi aduce aminte de mașina mea din GP2, din 2011, când am devenit campion. Acolo, la Barber, am învățat că trebuie să stai pregătit de la primul până la ultimul tur! La F1, în mod normal, stai concentrat doar la plecare și la primele tururi, apoi lucrurile se aranjează și poți controla cauciucurile. În 10 ani de F1 a trebuit să mă adaptez la tot felul de mașini”. 

Într-un deceniu de carieră în Formula 1, Grosjean a activat la ”Renault”, ”Lotus” și ”Haas”. A pornit în 179 de curse și a adunat 10 podiumuri. În Bahrain, Romain a suferit un grav accident, dar a scăpat ieftin grație halo-ului, pe care l-a criticat non-stop!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și