Închide meniul

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 12:58

Reclamă
Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Jordan Chiles/ Profimedia

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz, arată că sportiva din America încă nu a trecut peste şocul pierderii medaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bărbosu a câştigat la TAS medalia de bronz, după ce iniţial aceasta i-a fost înmânată lui Jordan Chiles.

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

Jordan Chiles a aflat că nu mai este deţinătoarea medaliei de bronz la sol, la Jocurile Olimpice, şi a luat decizia de a renunţa, pentru o perioadă, la reţelele sociale.

Americanca a transmis un scurt mesaj, mărturisind că a decis să ia această pauză pentru sănătatea ei mintală.

„Îmi iau o pauză și mă îndepărtez de rețelele sociale pentru sănătatea mea mintală. Multumesc”, a transmis Jordan Chiles, la scurt timp după decizia TAS.

Reclamă
Reclamă

La o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz, Jordan Chiles a revenit pe reţelele de socializare şi a postat un mesaj misterios. Americanca a dat de înţeles că încă nu a trecut peste şocul cauzat de decizia luată de judecătorii de la TAS.

„Ea este de 10, dar încă se vindecă de lucruri pe care nu le-a meritat”, se arată în mesajul pe care Jordan Chiles l-a distribuit pe contul ei de Instagram, notează prosport.ro.

Prin ce a trecut Ana Bărbosu, după victoria de la TAS: „Jigniri şi cuvinte urâte!”

A fost o controversă uriaşă după finala de la sol a Jocurilor Olimpice 2024. Jordan Chiles a urcat pe podium în urma unei contestaţii, dar decizia a fost schimbată la Lausanne. Ana Bărbosu a primit medalia abia în ţară, în cadrul unei ceremonii speciale pe esplanada Casei Olimpice din București.

Reclamă

Ana Bărbosu a ţinut să afirme că nicio gimnastă nu merită să fie insultată din cauza scandalului care s-a iscat la Paris. Ana a avut un mesaj pentru Sabrina Voinea şi Jordan Chiles – şi-ar dori ca şi ele să fie recompensate cu câte o medalie de bronz.

A fost ceva care te-a deranjat?” Da, şi mă deranjează şi în continuare. Oamenii nu fac diferenţa că noi nu am greşit cu nimic. Ei scriu la adresa gimnastelor jigniri şi cuvinte urâte. Eu nu mă uit în comentarii, dar ştiu că există.

Noi, gimnastele, nu avem de ce să fim… ne-am dorit să ne facem exerciţiile în concurs şi după să fie treaba arbitrelor. Noi nu am greşit cu absolut nimic şi nu sunt fondate jignirile şi toate acuzaţiile.

(Nici în pielea lui Jordan Chiles să nu fii) Nu, am fost în pielea mea, le-am simţit pe ale mele… (n.r. a început să zâmbească). Vă daţi seama că mă bucur pentru mine şi pentru medalia pe care o am, dar în acelaşi timp, cum am simţit eu, că am avut dezamăgirea mea… îmi dau seama că şi ele au momentele lor grele. Nu îmi doresc asta pentru nimeni. Sper să ajungă totuşi la un deznodământ fericit pentru toate„, a declarat Ana Bărbosu la „Un Podcast”.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:56

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

14:38

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și