Închide meniul
Video

Kopic este impresionat de Casa Poporului: „Arată uimitor!” Povestea tristă din copilăria croatului de la Dinamo: „Au murit mulţi”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 20:40

Reclamă

Kopic este impresionat de Casa Poporului

Colaj AntenaSport

Kopic este impresionat de Casa Poporului. Croatul de la Dinamo, Zeljko Kopic, s-a întâlnit cu trecutul! Iar acum anunţă un viitor plin de speranţă. De trei luni e în România şi croatul a apucat abia acum să vadă Bucureştiul. Şi a luat primele lecţii de istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic a făcut prima oprire pe vechiul stadion din Ştefan cel Mare. Nu-l mai văzuse până acum.

Kopic este impresionat de Casa Poporului

Da, da (n.r. – mergem înăuntru). Simt că aici este un loc special. Cred că asta ar trebui să fie casa. Dinamo a jucat aici ultimul meci înainte de retrogradare. Sper că nu se va întâmpla niciodată„, a spus Zelko Kopic în exclusivitate pentru AntenaSport.

De la stadion, Kopic a oprit în Piaţa Universităţii, la klometrul zero, unde au fost săbăorite marile victorii ale Generaţei de Aur. „Clar (n.r. – dacă vine la Universitate să sărbătorească). Nu contează ce sărbătorim, numai să avem motiv de sărbătoare„, a mai spus Kopic.

Kopic a ţinut să vadă şi Casa Poporului, cea mai mare construcţie din Europa. „Arată uimitor. E una dintre clădirile pe care vreau să le vizitez„, a mai spus Kopic.

Reclamă
Reclamă 4

În faţa unuia dintre simbolurile revoluţiei din România, Kopic şi-a amintit şi el de ororile razboiului din Iugoslavia. El avea doar 14 ani atunci. „E o poveste grea. Acum avem ţara noastră, dar au murit mulţi oameni. Multe mame şi-a pierdut fiii„, a mai spus antrenorul de la Dinamo.

Zeljko Kopic, aşteptat să semneze! Oferta pe care a primit-o antrenorul „câinilor”

Zeljko Kopic e aşteptat să semneze! Dinamo i-a făcut antrenorului croat o ofertă de prelungire a contractului. Contractul actual al lui Zeljko Kopic cu Dinamo expiră în vară, dar conducerea „câinilor” doreşte ca antrenorul croat să rămână la formaţia din Ştefan cel Mare.

Potrivit gsp.ro, conducătorii lui Dinamo doresc ca antrenorul croat să rămână pe banca „roş-albilor” indiferent dacă acesta reuşeşte să salveze echipa de la retrogradare sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea lui Dinamo e foarte mulţumită de munca depusă până acum de croat.

Dinamo e momentan pe locul 15 în Liga 1, cu o etapă înaintea încheierii sezonului regular. În ultima etapă a sezonului regular, Dinamo o va întâlni pe UTA. Dinamo – UTA se va disputa vineri, de la ora 20:00. „Câinii” au 26 de puncte, cu unul mai puţin decât locul 14, FC Voluntari. FC Voluntari joacă la această oră, în deplasare, cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:25

Scene incredibile la începutul finalei Champions League! Un fan a intrat pe teren şi şi-a făcut un selfie cu Jude Bellingham

22:12

Foto„Tricolorii” au avut o zi plină în cantonamentul de la Mogoşoaia: „1 iunie e zi de distracţie doar pentru copii”

22:00

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-0 LIVE TEXT! Fullkrug a trimis în bară! Germanii, ocazii uriaşe!

21:36

VIDEOJose Mourinho şi Jurgen Klopp, la finala Champions League! Fanii lui Dortmund, reacţie savuroasă când i-au văzut pe cei doi

21:15

VideoNaţionala feminină a României, aproape de o calificare istorică la EURO! Mesajul „tricolorelor” înainte de returul cu Bulgaria

20:44

Alexander Zverev, calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Meci maraton pentru numărul 4 ATP

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și