Închide meniul
Foto

„Am vrut să testez cum este cu înşelatul!” Cum i-a provocat Maria Constantin o dramă amoroasă lui Dacian Varga

Publicat: 3 august 2024, 19:34

Reclamă
„Am vrut să testez cum este cu înşelatul!” Cum i-a provocat Maria Constantin o dramă amoroasă lui Dacian Varga

Cum i-a provocat Maria Constantin o dramă amoroasă lui Dacian Varga

Maria Constantin şi Dacian Varga / Colaj Instagram

Iată cum i-a provocat Maria Constantin o dramă amoroasă lui Dacian Varga. Cunoscuta artistă a vorbit despre relaţia cu fostul de la Sportul Studenţesc şi Unirea Urziceni. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat brusc, chiar la o petrecere. Un an au rezistat împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai mulţi ani de la „ruptură”, Maria Constantin a recunoscut ce s-a întâmplat între ea şi fostul fotbalist. Solista nu s-a mai ferit şi a dezvăluit că l-a înşelat pe Varga.

Cum i-a provocat Maria Constantin o dramă amoroasă lui Dacian Varga

Cântăreaţa de muzică populară care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a precizat că l-a înşelat pe Dacian chiar cu actualul ei soţ, Robert Stoica.

Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul. Apoi mai avut o relație cu un fotbalist (Dacian Varga – n.red.) și eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert (n.r. actualul ei soț). Eu eram într-o relație fericită și pur și simplu am vrut să testez și eu, să văd cum este acest înșelat. Și da, am înșelat și eu. A fost o nebunie, dar uite că am ajuns măritată. A fost pentru prima oară în viața mea când am făcut lucrul acesta”, a declarat Maria Constantin în timpul unui podcast, citată de ciao.ro.

La 37 de ani, Maria Constantin a trecut deja prin două divorţuri. A fost căsătorită cu Ciprian Tapotă Lătărețu și Marcel Toader. Şi ea trădată în dragoste de un fost sportiv.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar l-am iubit (n.r. pe Marcel Toader), dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, au fost foarte multe infidelități. Până la urmă le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă. De aici s-a produs această răceală între noi. La un moment dat au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei.

Eu mă gândeam că fiind sportiv nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă, asta a fost condiția mea. Simțeam lenjeria cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a spus Maria Constantin.

Dacian Varga, amintiri fabuloase despre escapadele cu Cristi Pulhac

Dacian Varga a venit cu amintiri fabuloase despre escapadele pe care le avea cu fostul său coleg de apartament, Cristi Pulhac. Cei doi foşti fotbalişti au fost coechipieri la Sportul Studenţesc, dar au locuit împreună şi în perioada în care Pulhac îmbrăca tricoul lui Dinamo.

Reclamă

Fostul mijlocaş de la Sportul, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi FC Vaslui a recunoscut că era nebunie totală în perioada în care era coleg de cameră cu Pulhac.

Eu am stat cu Pulhac în cameră. Îți dai seama… am jucat o dată într-un Sportul – Dinamo. Ne-am înjurat, mi-a spart gura și eu stăteam cu el în cameră, în Dorobanți. Eu l-am scuipat, el mi-a dat un cot de mi-a spart gura…

Și după meci am plecat cu aceeași mașină spre casă. Ce să mai reglăm după meci? Îi zic «Nu vezi că mi-ai spart buza?”, iar el a spus «Lasă, Daciane, că mergem acasă și îți pun gheață». Și când am ajuns s-a dus la frigider și mi-a adus o pungă de gheață. E prietenul meu, fratele meu. Dar pe teren nu aveam scrupule.

Vorbeam recent cu Cristi. Spuneam că dacă am scrie noi o carte, cea a lui Codin Maticiuc despre viața lui ar fi pistol cu apă. Făceam multe prostii. Nu poți să-ți imaginezi. Nu prea se poate spune ce făceam.

Zici că era bulevard prin casă. Da, erau multe vizitatoare. Eram tineri. Zici că era la hotel, se intra și se ieșea. Se lucra în schimburi… Se muncea non-stop. În trei schimburi. Da, erau și zile în care simțeam că eram epuizat. Nu vă gândiți la prostii (n.r- râde cu subînțeles). Stăteam la vorbă, la caterincă. Era ceva… Doamne ferește!

La un moment dat stăteam cu el și bate cineva la ușă. Ne uitam unul la altul și ziceam «Bă, a venit pentru tine sau pentru mine?». Am făcut multe„, a declarat Dacian Varga la gsp.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”
Citește și