Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Liliana, soţia lui Marius Şumudică. Imagini rare cu femeia cu care se iubeşte de peste 30 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 16:22

Reclamă
Cât de frumoasă este Liliana, soţia lui Marius Şumudică. Imagini rare cu femeia cu care se iubeşte de peste 30 de ani

Marius Şumudică, vizită surpriză după ce a fost dat afară de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci în Turcia / Profimedia

Cât de frumoasă este Liliana, soţia lui Marius Şumudică. Lilian Şumudică, spre deosebire de soţul său, este o persoană extrem de discretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liliana şi Marius Şumudică se iubesc de peste 30 de ani. Liliana, cea care îl susţine din umbră pe antrenorul român, este de o frumuseţe uimitoare. Cei doi au împreună 2 copii: pe superba Sarah şi pe Marius Şumudică Jr.   (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI MARIUS ŞUMUDICĂ ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este Liliana, soţia lui Marius Şumudică

Liliana este femeia pe care Marius Şumudică o iubeşte de peste 30 de ani. Într-un interviu acordat anul trecut, Marius Şumudică a vorbit la superlativ despre superba sa soţie.

Era o discotecă aproape de niște cămine, ‘You and Me’ se chema. Am mers cu 7-8 inși, prieteni de-ai mei. Ea a venit acolo. Un prieten de-ai mei era prieten cu sora soției mele. Ea lucra la singurul magazin pe valută din România. Am luat-o cu mine și n-am mai lăsat-o, până la urmă. Acolo, ca să intri, te selectau… Trebuia să arăți într-un fel. La discoteca de care vă spuneam, ea dansa cu o ciocolată în mână. Eu, cu caterinca, cu glumele mele, m-am dus și am luat niște ciocolată. S-a uitat urât la mine. Am zis că n-am cum s-o iert, e a mea, nu se poate, gata”, a spus, anul trecut, Marius Şumudică în Podcastul Tare de Tot.

„Mă împrumutase Sportul la Hunedoara. Ea era studentă în anul 1, și-a amânat facultatea. Am plecat amândoi, la cușetă. Ea se documenta, vorbea cu toată lumea, să-mi gătească, să-mi fie mie bine. Ne-au dat apartament, am stat un an acolo. Am pierdut toți banii pe care i-am luat de acolo la Caritas. Era o nebunie. E o femeie care mi-a fost alături tot timpul. Nici eu nu mi-am trădat niciodată familia. Niciodată. În 30 de ani de căsnicie, nu am lipsit o seară de acasă, nu mă duc undeva și nu vin acasă dimineața. Nu am avut tragere de inimă să mai fac asta„, a mai spus Şumudică.

Reclamă

Sarah Şumudică a absolvit facultatea

Sarah Şumudică, fiica antrenorului şi a Lilianei Şumudică, a absolvit facultatea. Sarah a publicat ea însăşi, pe contul ei de Instagram, fotografii de la absolvire. Într-una dintre imagini Sarah a apărut alături de părinţii ei, care erau foarte bucuroşi pentru reuşita fiicei lor.

Sarah Şumudică a ales să urmeze Facultatea de Drept, iar anul trecut a absolvit Universitatea Româno – Americană.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și