Închide meniul
Foto

Ce a putut găsi Oana Roman la mormântul mamei sale, la câteva zile după ce Mioara Roman a fost îngropată! Anunţul vedetei

Reclamă

Publicat: 2 martie 2024, 19:03

Ce a putut găsi Oana Roman la mormântul mamei sale, la câteva zile după ce Mioara Roman a fost îngropată! Anunţul vedetei

Ce a putut găsi Oana Roman la mormântul mamei sale, la câteva zile după ce Mioara Roman a fost îngropată!

Oana Roman, alături de mama ei, Mioara, care a decedat la 83 de ani / Facebook

Oana Roman a mers la cimitir după ce a făcut parastasul de 9 zile pentru mama ei, Mioara Roman. Iată ce a putut găsi Oana Roman la mormântul mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Roman a găsit un mărţişor la mormântul Mioarei Roman, fiind puternic impresionată de acest lucru.

Ce a putut găsi Oana Roman la mormântul mamei sale, la câteva zile după ce Mioara Roman a fost îngropată! Anunţul vedetei

„Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman a murit pe 23 februarie şi a fost înmormântată în urmă cu 5 zile, la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală. Slujba de înmormântare a fost făcută la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

Gabriela Lucuţar, supranumită „Regina Întunericului”, s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator în azilul din Snagov în care era internată.

Reclamă

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Prima dată a fost într-un mariaj de 12 ani cu fostul antrenor al naţionalei feminine de scrimă, Iosif Zilahy. După, şi-a refăcut viaţa alături de Petre Roman. S-a despărţit de fostul premier în 2007, după o căsnicie de trei decenii.

Oana Roman le-a arătat tuturor ce a găsit la mormântul mamei sale / InstaStory Oana Roman
Oana Roman le-a arătat tuturor ce a găsit la mormântul mamei sale / InstaStory Oana Roman

Ce a mărturisit „Regina Întunericului” despre înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuţar dădea detalii despre înmormântarea Mioarei Roman, pe care chiar ea a organizat-o.

Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Reclamă 4 / 0/3

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă.

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum”

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, declara Gabriela Lucuţar pentru click.ro.

„Mama a plecat în linişte, în somn”

Oana Roman a făcut mărturisiri despre cum a încetat din viaţă mama ei. Fiica Mioarei Roman le-a mulţumit celor care au fost alături de familia ei în aceste momente grele.

Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare. Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

„Mama a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească probabil unică”

Mama a fost, și este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească probabil unică. Asta e ceea ce rămâne în urma ei, asta e ceea ce va dăinui peste timp despre ea și a fost probabil una dintre cele mai respectate, apreciate, iubite și distinse femei din această țară și mă mândresc că a fost mama mea și că am putut să-i ofer până în ultima secundă tot ce a fost mai bun. Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun. 

A fost iubită foarte mult, îngrijită astfel încât să i se prelungească viața atât de mult cât s-a putut și a fost privegheată și petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat, în decență, în frumos, în iubire, într-un mod impecabil și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta pentru ea până în ultima secundă. Închei aici și promit că o să mai revin. Mulțumesc mult tuturor”, a mai declarat Oana Roman.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și