Închide meniul
Foto

„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor

Reclamă

Publicat: 24 februarie 2024, 20:43

„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor

"Regina Întunericului" pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman

Gabriela Lucuţar se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman / Colaj Instagram

„Regina Întunericului” a dezvăluit că pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman, cea care a murit la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator în azilul din Snagov în care era internată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Prima dată a fost într-un mariaj de 12 ani cu fostul antrenor al naţionalei feminine de scrimă, Iosif Zilahy. După, şi-a refăcut viaţa alături de Petre Roman. S-a despărţit de fostul premier în 2007, după o căsnicie de trei decenii.

„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman

Fiicele Mioarei Roman, Oana şi Catinca, au ales cum îşi doresc să aibă loc funerariile. Patru preoţi vor oficia slujba, iar sicriul va fi transportat cu o limuzină de lux. Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”, se va ocupa de toate detaliile.

Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă.

Reclamă

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Gabriela Lucuţar: „Oana Roman a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe!”

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți„, a transmis Gabriela Lucuţar pentru click.ro.

Într-un interviu oferit în acest an, patroana firmei de pompe funebre, la care este asociată şi Anamaria Prodan, a dezvăluit care este preţul de plecare pentru o înmormântare. Date fiind cerinţele familiei Mioarei Roman, e de aşteptat ca suma finală să fie cu mult mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie. Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis„, spunea „Regina Întunericului” pentru Playtech.

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi s-a afişat cu Gabriela Lucuţar

Anul trecut, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a condus dricul pe străzile din Bucureşti. Anamaria Prodan s-a mândrit cu limuzina funerară de lux cumpărată din Italia. Nu s-a ferit să stea la volan şi anunţa că va da lovitura.

Impresarul a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat atunci Anamaria Prodan.

Agentul de jucători nu se opreşte la un singur dric. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și