Închide meniul
Foto

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman, când doctorii îi mai dădeau 10% şanse de supravieţuire

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2024, 12:27

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman, când doctorii îi mai dădeau 10% şanse de supravieţuire

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman

Oana şi Mioara Roman

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman, e un lucru dezvăluit de cea care se va ocupa de înmormântare, Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Prima dată a fost într-un mariaj de 12 ani cu fostul antrenor al naţionalei feminine de scrimă, Iosif Zilahy. După, şi-a refăcut viaţa alături de Petre Roman. S-a despărţit de fostul premier în 2007, după o căsnicie de trei decenii.

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman

Lucuţar susţine că Oana Roman a venit la ea pentru a pune la punct toate detaliile înmormântării încă din momentul în care medicii i-au spus că mama ei nu mai are decât 10% şanse de supravieţuire.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă.

Reclamă

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți„, a transmis Gabriela Lucuţar pentru click.ro.

Cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman

Puţini oameni ştiu cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman. Este vorba de un fost sportiv, care a antrenat naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3

Mioara Roman, fosta soţie a fostului premier Petre Roman, a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani. Anunţul privind moartea sa a fost făcut pe reţelele sociale de fiica sa, Oana Roman.

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea s-a despărţit de fostul premier Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Mioara Roman se afla de mai mult timp la un azil din apropierea Capitalei.

Puţină lume ştie că Mioara Roman a mai fost căsătorită o dată, înainte să ajungă la altar cu Petre Roman. Ea a avut un mariaj cu Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 12 ani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și