Închide meniul
Foto

Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale „Briliantului”! Fostul fotbalist a spus tot!

Publicat: 9 aprilie 2024, 13:59

Reclamă
Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale „Briliantului”! Fostul fotbalist a spus tot!

Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale "Briliantului"

Adrian Mutu, alături de actuala soţie, Sandra / Instagram

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri din viaţa lui privată. Iată ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale „Briliantului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu are 4 copii cu 3 femei. Din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu, îl are pe Mario. Din mariajul cu Consuelo Matos are două fete, Maya și Adriana. Iar din mariajul actual îl are pe Tiago.

Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale „Briliantului”

Adrian Mutu a dezvăluit că se pregăteşte o reuniune a familiei odată cu absolvirea liceului de către Adriana.

Sandra va participa şi ea la eveniment. De altfel, Adrian Mutu a mărturisit că actuala lui soţie, Sandra, are o relaţie bună atât cu Consuelo, cât şi cu Alexandra Dinu.

Trebuie să mergem toţi. (n.r: Chiar aşa relaţie bună au cu fetele?) Normal. Sandra de la început a avut relaţie bună cu fetele (n.r.: Adriana şi Maya). Erau mici şi ele. E normal şi civilizat.

Reclamă

(n.r.: Are o relaţie bună şi cu Consuelo?) Da, da, e ok, vorbesc când trebuie să vorbească, atunci când e vorba de copii. Şi cu Alexandra la fel. E normal, au trecut prea mulţi ani”, a dezvăluit Adrian Mutu la fanatik.ro.

Adrian Mutu a vorbit şi despre primul său băiat, Mario

Adrian Mutu a spus şi că fiul lui cel mare, Mario, pe care „Briliantul” îl are din mariajul cu Alexandra Dinu, s-a liniştit. „S-a potolit, are şi el 22 de ani”, a dezvăluit Adrian Mutu pentru sursa citată.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, declara în trecut Adrian Mutu despre relaţia lui cu Mario, pentru sursa citată.

Adrian Mutu a mărturisit că a încasat doar 5.000 de lei pentru perioada în care a antrenat-o pe CFR Cluj. Mutu a subliniat că a luat această decizie, deşi avea un salariu de 15.000 de euro lunar la ardeleni, pentru a se pedepsi pentru contraperformanţa cu Corvinul Hunedoara, din Cupa României. Corvinul a învins-o cu 4-0 pe CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României, provocându-i demisia lui Adrian Mutu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și