Închide meniul
Foto

Ce s-a ales şi cum arată acum Laszlo Sepsi, fostul iubit al Sandrei, actuala soţie a lui Adrian Mutu. Lovitura pe care a dat-o

Publicat: 7 octombrie 2024, 11:36

Reclamă
Ce s-a ales şi cum arată acum Laszlo Sepsi, fostul iubit al Sandrei, actuala soţie a lui Adrian Mutu. Lovitura pe care a dat-o

Ce s-a ales şi cum arată acum Laszlo Sepsi, fostul iubit al Sandrei, actuala soţie a lui Adrian Mutu. Lovitura pe care a dat-o

Colaj Instagram

Ce s-a ales şi cum arată acum Laszlo Sepsi, fostul iubit al Sandrei, actuala soţie a lui Adrian Mutu. Lovitura pe care a dat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Sepsi a ieşit din lumina reflectoarelor după ce s-a lăsat de fotbal. Acesta a devenit om de afaceri şi dezvoltator imobiliar. Sepsi este fostul iubit al Sandrei Mutu, actuala soţie a lui Adrian Mutu. (VEZI IMAGINI RARE CU LASZLO SEPSI ÎN GALERIA FOTO)

Ce s-a ales şi cum arată acum Laszlo Sepsi, fostul iubit al Sandrei, actuala soţie a lui Adrian Mutu

Laszlo Sepsi s-a retras din fotbal în 2019, iar de atunci s-a dedicat afacerilor. Transformarea fostului fotbalist care în 2008 era cumpărat de Benfica este una spectaculoasă. Arată ca un adevărat milionar, are un familie superbă şi un copil. Sepsi a avut o relaţie de 5 ani cu Sandra Baghici, actuala doamnă Mutu.

Sepsi a început fotbalul la Gaz Metan Media, iar în cariera sa a mai jucat la Racing Santander, Rennes, FC Timișoara, FCM Târgu-Mureș, CFR Cluj, ASA Târgu-Mureș, FC Nurnberg și Universitatea Cluj. Sepsi are şi 4 selecţii la naţionala României.

La începutul anului trecut, Laszlo Sepsi a vorbit pentru prima dată de despărţirea de Sandra, dar şi despre Adrian Mutu.

Reclamă
Reclamă

Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă.

Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi la gsp.ro.

Sandra Mutu şi Adrian Mutu, decizie majoră despre viitor

Sandra Mutu şi Adrian Mutu au luat decizie majoră despre viitor. Adrian Mutu a dezvăluit că el şi superba sa soţie se gândesc să mai devină părinţi. Sandra şu Adrian Mutu au împreună un copil, pe micuţul Tiago. Mutu mai are 3 copii din căsniciile anterioare. Mario este fiul cel mare din mariajul cu Alexandra Dinu, în timp ce Adriana şi Maya sunt fete pe care le are din căsnicia cu Consuelo Matos.

Reclamă

Sandra şu Adrian Mutu au împreună un copil, pe micuţul Tiago. Mutu mai are 3 copii din căsniciile anterioare. Mario este fiul cel mare din mariajul cu Alexandra Dinu, în timp ce Adriana şi Maya sunt fete pe care le are din căsnicia cu Consuelo Matos.

Sandra Mutu şi Adrian Mutu, decizie majoră despre viitor

„Eu cred că am cunoscut-o pe Sandra în momentul în care trebuia. Facem 8 ani împreună în februarie. Sunt 8 ani și o să fie, pentru că m-a luat în cea mai bună versiune a mea. Nu pot să spun că nu și nu pot să spun că da. De ce? Pentru că nu știu ce urmează. Eu cu soția mea vorbesc, ne-ar plăcea, nu spunem nu. (…) Dacă e să fie bine, dacă nu …nu mă gândesc în mod special nici dacă da, nici dacă nu, pentru că am deja copil”, a spus Adrian Mutu în podcastul Tare de Tot, cittat de viva.ro.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici şi au un băieţel, pe Tiago. El a mai fost căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, şi mai are un băiat, Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

Mutu este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi. „Briliantul” şi „Regele” au câte 35 de goluri înscrise sub tricolor.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

13:28

Decizia luată de antrenorul lui Rangers legată de Ianis Hagi după cartonaşul roşu încasat la revenire

13:23

Prima reacție a lui Ianis Hagi, după revenirea la Rangers! Cât va lipsi de pe teren

13:22

Mircea Lucescu a adus un nou membru în staff-ul de la naţionala României

12:54

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță! Mijlocașul a dat cărțile pe față: „Nu a ascultat ce a spus lumea!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și