Închide meniul
Foto

Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei. Fratele său mai mare este milionar, iar sora sa arată uimitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:02

Reclamă
Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei. Fratele său mai mare este milionar, iar sora sa arată uimitor

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Leonard Doroftei şi soţia lui / Facebook

Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei, fostul mare campion român la box. Leonard Doroftei si Monica, superba sa soţie, au împreună 3 copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa, Alexandru şi Adrian sunt cei 3 copii ai lui Leonard Doroftei. Vanessa, care este de o frumuseţe uimitoare, este o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Şi fratele cel mai mare, Adrian, a apărut în lumina reflectoarelor, mai ales că la doar 26 de ani este milionar.

Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei

Alexandru, fiul cel mic al lui Leornard, este o persoană mai discretă. Deşi a fost implicat şi într-un accident, Alexandru Doroftei a rămas o persoană discretă.
Într-un interviu acordat în trecut, Leonard Doroftei a dat detalii despre fiul său cel mic. Astfel, acesta a absolvit Facultatea de Fizică Atomică din București. Alexandru este stabilit şi el în Montreal şi lucrează în domeniul IT. (VEZI IMAGINI FABULOASE CU FAMILIA LUI LEONARD DOROFTEI)

Ce a putut face fiul milionar al lui Leonard Doroftei după ce s-a gândit la oamenii din România care „abia îşi permit să mănânce”

Fiul milionar al lui Leonard Doroftei a arătat că are mentalitatea de campion a tatălui său. Adrian Doroftei a renunţat să îşi cumpere o maşină în valoare de câteva sute de mii de euro. Aflat în Canada, el s-a gândit la oamenii din România care au mari probleme financiare.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept.

Reclamă

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, spunea cu un an în urmă fiul lui Doroftei, ajuns la 26 de ani.

Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor de români

Plecarea lui Doroftei din România a venit după episodul cu pub-ul din Ploieşti, unde fostul pugilist a investit sume mari de bani, spaţiul fiind al Primăriei din Ploieşti.

Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi ( – antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, spunea Doroftei, în trecut.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez Vezi toate știrile
Citește și