Închide meniul
Foto

Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2024, 11:24

Reclamă
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”

Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea "Stăpânului Moldovei"

Adrian Corduneanu şi Costel Corduneanu, la un eveniment / Instagram

S-a aflat cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”. Adrian Corduneanu, fratele lui Costel, a transmis un mesaj, la scurt timp după ce fostul sportiv a fost condus pe ultimul drum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Corduneanu a fost înmormântat la Iaşi, în cimitirul „Eternitatea”. Fostul sportiv olimpic a decedat la vârsta de 54 de ani, după ce s-a confruntat cu probleme medicale.

Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”

Adrian Corduneanu, cel poreclit „Beleaua”, a reacţionat la scurt timp după înmormântarea fratelui său. Vizibil emoţionat, cel care va prelua şefia clanului Corduneanu le-a mulţumit celor care au participat la funeraliile lui Costel Corduneanu.

„Salutări la toată lumea. Vreau să le mulțumesc și eu celor care au fost alături de fratele meu, Costel. Vă mulțumesc atât eu, cât și familia mea. Vă pup pe toți, respect, sănătate și să vă dea Dumnezeu tot binele din lume. Să trăiască tot ce iubiți voi. Vă pup, respect și vă mulțumesc din suflet pentru tot. Asta este… dăm înainte”, a declarat Adrian Corduneanu, pe contul său oficial de TikTok, citat de cancan.ro.

Cortegiul funerar a fost unul impresionant, zeci de maşini de lux însoţindu-l pe Costel Corduneanu pe ultimul său drum. Autorităţile din Iaşi s-au mobilizat în acest sens, datorită mulţimii de oameni care a venit în oraş în aceste zile, pentru priveghiul temutului interlop, sau înmormântarea acestuia.

Reclamă

În drumul către cimitir, coretgiul funerar al lui Costel Corduneanu a avut o oprire de câteva minute la Tg. Cucu, locul în care acesta a copilărit. Sute de oameni au participat la înmormântarea celui care a fost poreclit „Stăpânul Moldovei”.

„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului

Văduva lui Costel Corduneanu a transmis un mesaj sfâşietor după moartea interlopului cu care se căsătorise civil anul trecut. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional şi şi-a găsit cu greu cuvintele după ce a primit vestea tragică de la medici.

Graţiela şi-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu printr-un mesaj teribil postat pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!„, a transmis Graţiela Corduneanu pe reţelele sociale, potrivit spynews.ro.

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Mai mult decât atât, Graţiela Corduneanu fusese chiar plasată, în noiembrie 2022, sub control judiciar. Potrivit fanatik.ro, era cercetată pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și