Închide meniul
Foto

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 14:29

Reclamă
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

Captură AntenaSport

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Adrian Mutu şi Consuelo s-au iubit ca în poveşti şi au fost căsătoriţi între 2005 şi 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au împreună două fete superbe, pe Adriana şi Maya. De dragul copiilor, Adrian Mutu şi Consuelo au rămas în relaţii civilizate. După divorţul de Adrian Mutu, puţine lucruri se mai ştiu despre a doua soţie a lui Adrian Mutu. Ajunsă la 51 de ani, Consuelo e la fel de sexy ca pe vremea când era căsătorită cu „Briliantul”. (VEZI IMAGINI RARE CU FOSTA SOŢIE A LUI ADRIAN MUTU ÎN GALERIA FOTO)

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani

Consuelo locuieşte în Republica Dominicană, alături de cele două fetiţe pe care le are cu Adrian Mutu. Consuelo şi-a deschis şi o afacere. Are o agenţie imobiliară care se ocupă de vânzarea locuinţelor de lux. Fostul fotomodel a jucat în filme.

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra. De altfel, Adrian Mutu a rămas în relaţii bune şi cu Alexandra Dinu, prima soţie, aşa cum fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj a dezvăluit.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Reclamă

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot Vezi toate știrile
Citește și