Închide meniul

"De ce se poate sta în club, dar nu şi în aer liber?" Autorităţile din România, arătate cu degetul după deciziile luate în timpul pandemiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2020, 19:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"De ce se poate sta în club, dar nu şi în aer liber?" Autorităţile din România, arătate cu degetul după deciziile luate în timpul pandemiei

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Arena Naţională rămâne închisă spectatorilor

Fostul selecţioner le-a transmis un mesaj vehement autorităţilor. Nu înţelege de ce au fost menţinute restricţiile chiar şi după mai bine de şase luni de la declanşarea pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă cere ca suporterii să poată reveni la meciuri

"Oamenii ar trebui să aibă voie pe stadion. Nu înţeleg de ce să nu le dai oamenilor drumul în aer liber! Hai, nu pe stadioane de 30.000 e locuri că nici nu avem multe. Dar în tribunele unei arene de 8.000 de locuri nu pot să fie 1.000 de suporteri disciplinaţi, cu mască? La stadion nu bei, aşa cum se întâmplă în club. Acolo se stă toată noaptea", a declarat Victor Piţurcă la Digi Sport.

Ionuţ Stroe a venit cu precizări zilele trecute. Ministrul Tineretului şi Sportului le-a transmis fanilor că trebuie să mai aştepte o perioadă până să îşi poată încuraja favoriţii din tribună.

"Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecție ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane, tocmai de aceea e mai bine să rămână închise.

Felul în care îți susții echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îți savurezi cafeaua la o cafenea. Când vom permite accesul pe stadion o vom face printr-un program online care să arate exact scaunele pe care poți să te așezi și pe care nu.

Reclamă

Vom mări și numărul de stewarzi. Am făcut un calcul și avem nevoie de un steward la 21 de suporteri. Stadioanele se vor umple în proporție de 10%, iar suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri vor scădea sub 1000”, a reacţionat Ionuţ Stroe.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și