Închide meniul
Foto

Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea: „Regina României!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2023, 9:17

Reclamă
Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea: „Regina României!”

Sarah Dumitrescu, transformare rad

Colaj Captură AntenaSport

Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan şi-a uimit fanii cu noul look. Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte aspectul fizic. Superba fiică a Anamariei Prodan s-a vopsit. A renunţat la culoarea blondă şi s-a vopsit şaten. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea

Fanii au apreciat imediat decizia luată de Sarah Dumitrescu. „Să nu te mai faci niciodată blondă, eşti superbă aşa!„, „Îmi place maxim culoarea„, „Eşti superbă„, „Regina României” sau „Frumuseţea mea” sunt câteva dintre mesajele primite de Sarah Dumitrescu.

Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan

S-a aflat cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că este singură şi că îşi caută fericirea în dragoste. Tânăra în vârstă de 23 de ani a oferit detalii despre viaţa ei şi asigură că nu se grăbeşte să se implice într-o relaţie.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a trecut peste cel mai greu moment. A lăsat în urmă accidentările care au ţinut-o un an departe de baschet şi a revenit cu forţe proaspete. Sarah a participat alături de naţionala României la Jocurile Francofoniei, care au avut loc în Congo. A fost asaltată de fani.

Reclamă

„În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine„, a precizat Sarah Dumitrescu la spynews.ro.

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie şi-ar dori să fie susţinută necondiţionat în carieră.

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine„, a mai precizat Sarah.

Într-un interviu oferit la începutul acestui an, Sarah Dumitrescu a recunoscut că a trecut printr-o despărţire dureroasă. A fost marcată şi de divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Anamaria Prodan mărturisea că Sarah a trecut prin trei operaţii la genunchi

Sarah Dumitrescu a participat, recent, la Jocurile Francofoniei-Kinsasha, alături de echipa naţională de baschet a României. Mama sa, Anamaria Prodan, s-a declarat foarte mândră de reuşitele fiicei sale.

Impresara a susţinut că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

Reclamă

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și