Închide meniul
Foto

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit

Publicat: 2 mai 2024, 9:01

Reclamă
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără

Florin Răducioiu/ Instagram

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita lui cu zece ani mai tânără decât el. Andreea Albăstroiu, în vârstă de 43 de ani, este femeia care l-a făcut pe fostul internaţional să uite de divorţul dureros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu formează un cuplu cu Andreea de mai bine de patru ani. Fostul atacant se pregăteşte chiar de nuntă, după ce şi-a cerut în căsătorie frumoasa iubită în noaptea de Revelion.

Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără

Florin Răducioiu şi Andreea Albăstroiu se iubesc enorm şi postează des fotografii împreună. Recent, cei doi au postat două selfie-uri, care par a fi din vacanţă, în care li se citeşte fericirea pe chip (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Pe Andreea Albăstroiu, Florin Răducioiu a cunoscut-o la Milano, în urmă cu mai bine de patru ani, iar de atunci cei doi sunt de nedespărţit. Femeia a lucrat de-a lungul timpului în Italia, ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano.

Andreea l-a făcut pe Florin Răducioiu să uite de divorţul de Astrid, cea care i-a fost soţie fostului internaţional timp de 23 de ani, cei doi având şi doi copii împreună, pe Andrea şi Alessandro.

Reclamă

Şi Andreea Albăstroiu a trecut printr-un divorţ, înainte de a-şi găsi fericirea alături de Florin Răducioiu. Femeia are şi un fiu din prima căsnicie.

Fostul atacant nu se fereşte şi îi face Andreei declaraţii de dragoste în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul său de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Florin Răducioiu a anunţat când face nunta, după ce în noaptea de Revelion şi-a cerut iubita de soţie

Florin Răducioiu a anunţat când face nunta, după ce în noaptea de Revelion şi-a cerut iubita de soţie. Fostul mare internaţional român trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani cu Andreea Albăstroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu se pregăteşte de o nuntă ca în poveşti, la 54 de ani. În acest an, îşi va uni destinele alături de superba sa iubită, Andreea.

Da, în martie împlinesc 54 de ani și mi-aș dori ca această aniversare să o petrec cu viitoarea mea soție, Andreea. Am spus într-o emisiune de Revelion că nu am reușit până acum, dar voi reuși în acest an să facem nunta și să mă căsătoresc cu cea care îmi este logodnică de 5 ani. De asemenea, aș vrea să îi invit cu o zi, două înainte, pe colegii mei de la echipa națională, pe foștii mei coechipieri, să dau o masă și să stau cu ei și să sărbătorim împreună”, a declarat Florin Răducioiu pentru adevarul.ro.

La scurt timp după miezul nopții și intrarea în noul an, Andreea a postat pe rețelele sociale o imagine în care a făcut marele anunț. Și-a fotografiat inelul primit de la fostul atacant al lui Dinamo și AC Milan. „Am spus DA!„, a scris logodnica lui Răducioiu. Postarea a fost redistribuită de fostul internațional pe Insta Story.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
Vezi toate știrile
Citește și